Jdi na obsah Jdi na menu
 


Abby, nar. v dubnu 2014, odčervená, očkovaná, kastrovaná, do bytu

25. 11. 2014

AbbyPolodlouhosrstá kočička Abby a její čtyři sourozenci žili se svojí maminkou Týnou v Mostě na ulici u bloku 518. Prakticky denně tam na ně místní děti pořádaly hony, ale jen díky křovinám, ve kterých se schovávali, je nechytly. Koťátka byla u mě delší dobu zalezlá, všechna byla velmi plachá a vylézala pouze v noci. Bylo velmi těžké se k nim jen přiblížit, ihned všichni zmizeli ve svém útočišti a pak několik hodin raději nevylézali. Jejich maminka se první hodiny po přinesení z venku velmi mazlila a podle toho jsem nabyla dojmu, že je to mazlivka, jenže všechno bylo jinak. Další dny už jsem na ní nemohla ani sáhnout, syčela a prskala, sekala po mě drápky. Takže její děti si z ní zřejmě braly příklad a chovaly se ke mě stejně. Protože ale nejplašší ze sourozenců Nugetka a maminka všech Týna byly již umístěny, zbytek rodinky se ke mě začal chovat uvolněněji. Abby má moc ráda pohlazení, ovšem nejlépe si to užívá při hromadném papání nebo když jí načapu rozespalou v pelíšku. Pak se natáčí a ukazuje, kde by byla ráda podrbána. Je to velmi společenská kočička, na nikoho nesyčí, s nikým se nepere, proto by uvítala v novém domově nedominantního kamaráda, aby si měla s kým hrát. Abby má nádherný ocásek, za který by nemusela stydět ani třeba mainská nebo sibiřská kočka. Taky ho umí náležitě nosit, používá ho skoro jako boa smiley. Je hodně malé postavy, její maminka je taky malá. V jídle není vybíravá, ráda vyzkouší nové granulky nebo kapsičky či konzervy.  Nový majitel by měl být trpělivý, Abby ho zanedlouho odmění svou přítulností, která u mě v hejnu koček teď nějak zaniká. Ovšem ve společnosti jedné nebo dvou koček i ona bude mít šanci dostat se ke svému páníčkovi  častěji, než je to u mě, kdy já jsem ve věčném obležení těch nejdrzejších koček, které mě chtějí vlastnit.

Další fotky Abby ve fotogalerii. 

V případě zájmu o Abby volejte na tel. 608 807 364.

Kočičku Abby virtuálně adoptovala paní Edita Janoušková. Až do jejího umístění jí bude podporovat 100,-kč měsíčně. Děkujeme !

Kočičku Abby virtuálně adoptoval pan Zdeněk Malinský. Do doby než najde nový domov mu bude posílat 100,- Kč měsíčně. Děkujeme!

Adoptujte také virtuálně kočičku. Vyberte si jednu, na kterou po dobu pobytu u nás budete měsíčně přispívat libovolnou částkou. Tato částka nám pomůže částečně hradit její potřeby či případnou léčbu, kastraci atd. U profilu kočičky bude (s Vaším svolením) uvedeno Vaše jméno (jména členů rodiny) a poděkování. V případě zájmu o virtuální adopci nám napište na e-mail : info@mosteckekocky.cz

 

Náhledy fotografií ze složky Abby

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář