Jdi na obsah Jdi na menu
 


Broxík, nar. zač. srpna 2015, odčevený, očkovaný, kastrovaný, do bytu

1. 9. 2015

BroxíkMalý kocourek Broxík se narodil plaché mourovaté kočičce u bl. 524 v Mostě. Dům se ještě z části opravuje, možná i to způsobilo, že to kočku donutilo vyvést svoje tři mláďata na ulici, a to k popelnicím, kde dostává jídlo. Bohužel jedno černobílé kotě ihned přejelo auto. Jeho konec nebyl vůbec hezký, ještě dlouhou dobu se trápilo za přihlížení několika lidí, další měli podívanou z oken. Nikoho nenapadlo, jak mu pomoci, nejspíš ani nechtěli, soudě podle jejich reakcí popisovaných slečnou, která mi volala. Zůstala tedy dvě koťata, ty jsme se v noci snažily spolu odchytit, jenže najednou u kočky bylo jen jedno. Procházející paní nás informovala, že to druhé si někdo vzal. Měla jsem Broxíka asi pět dní a volala mi starší paní, že má to druhé kotě a její rozmazlený pes ho nechce přijmout. Takže sourozenci byli zase spolu. Jsou to moc mazlivé, hravé a milé kočičky, ani s cizími lidmi nemají po chvíli problém se mazlit. Každý obdivuje výraznou kresbu na Broxíkově kožíšku. Broxík je klidný a nevtíravý kocourek, má moc rád hračky, kde se posunuje kulička nebo míček. U takových vydrží dlouhou dobu. Miluje ležení na klíně a drbání na hlavičce a pod bradou. V novém domově by rád měl parťáka na hraní. Čistotný a škrábe na škrabadle.

Další fotky Broxíka ve fotogalerii.

V případě zájmu o tuto kočičku volejte na tel. 608 807 364.

Kocourka Broxíka virtuálně adoptovala paní Irena Čapková s kočičáky a pejskem Edýskem. Podporovat ho budou částkou 250,-kč měsíčně. Děkujeme!

Adoptujte také virtuálně kočičku. Vyberte si jednu, na kterou po dobu pobytu u nás budete měsíčně přispívat libovolnou částkou. Tato částka nám pomůže částečně hradit její potřeby či případnou léčbu, kastraci atd. U profilu kočičky bude (s Vaším svolením) uvedeno Vaše jméno (jména členů rodiny) a poděkování. V případě zájmu o virtuální adopci nám napište na e-mail :  mosteckekocky@centrum.cz

 

 

Náhledy fotografií ze složky Broxík