Jdi na obsah Jdi na menu
 


Citrónek, nar. září 2016, odčervený, očkovaný, kastrovaný, do bytu

12. 11. 2016

Citrónek

Krásný štíhlý kocourek Citrónek je velmi mazlivý a přítulný, miluje hry se svými sourozenci. V novém domově uvítá kamaráda, nemusí být stejně starý, ale hravý by být měl. Jeho srst je velmi krátká a hodně světlá, až béžová. Čistotnost a škrábání na škrabadle je samozřejmostí.

Citrónek a jeho sourozenci žili venku ve velmi nevyhovujících podmínkách. Pokud by je nezajela auta stejně, jako zřejmě dosud všechna koťátka této kočky, přežívali by a živořili venku jako ona. Bohužel, jejich maminku se nám ještě nepodařilo odchytit, podle posledních zpráv "zmizela", což ovšem nemusí být definitivní, budeme místo i nadále průběžně sledovat.

Další fotky Citrónka ve fotogalerii.

V případě zájmu o tohoto kocourka volejte na tel. 608 807 364.

Kocourka Citrónka virtuálně adoptovala paní Šťastná se svými kočičími mazlíčky. Až do jeho umístění do nového domova ho budou podporovat částkou 150,-kč měsíčně. Moc děkujeme!

Adoptujte také virtuálně kočičku. Vyberte si jednu, na kterou po dobu pobytu u nás budete měsíčně přispívat libovolnou částkou. Tato částka nám pomůže částečně hradit její potřeby či případnou léčbu, kastraci atd. U profilu kočičky bude (s Vaším svolením) uvedeno Vaše jméno (jména členů rodiny) a poděkování. V případě zájmu o virtuální adopci nám napište na e-mail :  info@mosteckekocky.cz

 

Náhledy fotografií ze složky Citrónek