Jdi na obsah Jdi na menu
 


Doriánek,nar.zač.r. 2016, odčervený, očkovaný, kastrovaný, do bytu

24. 12. 2016

DoriánekKocourek Doriánek je velmi společenský, má rád snad všechny kočky i lidi. Jinak je velký mazlík a nechá si vzít hlavičku do dlaní a pusinkovat, hodně nahlas vrní. Zajímavostí je, že to byl už kastrovaný kocour, což mě zprvu zmátlo v určení pohlaví, jelikož kastrovaných kocourů je venku minimum, takže bůhví, proč venku skončil. Je střední postavy, trošku akčnější typ. Má rád skoro všechno od masa :)

Máme ho od 20. prosince 2016. Brečel několik dní u nemocnice a chtěl pořád dovnitř, někam do tepla. Vzhledem k jeho příšerně špinavému kožíšku první cesta vedla do vany, kde po namydlení zahájil velmi hlasitý koncert, až bubínky zaléhaly. Byl hubený, nastydlý a hlavně měl průjem, takže měl přísnou dietu.

V případě zájmu o tohoto kocourka volejte na tel. 608 807 364.

Kocourka Doriánka virtuálně adoptovala paní Jarka Chrastinová s kočičí bandou. Do doby než najde nový domov mu budou posílat 250,-kč měsíčně. Děkujeme!

Adoptujte také virtuálně kočičku. Vyberte si jednu, na kterou po dobu pobytu u nás budete měsíčně přispívat libovolnou částkou. Tato částka nám pomůže částečně hradit její potřeby či případnou léčbu, kastraci atd. U profilu kočičky bude (s Vaším svolením) uvedeno Vaše jméno (jména členů rodiny) a poděkování. V případě zájmu o virtuální adopci nám napište na e-mail :  info@mosteckekocky.cz

 

Náhledy fotografií ze složky Doriánek