Jdi na obsah Jdi na menu
 


E.T., narozen v květnu 2013, odčervený, očkovaný, kastrovaný, do bytu

17. 6. 2017

e.t.Kocourek E.T. je synem kočičky Johanky, která byla kdysi zřejmě vyhozena na ulici. Soudíme tak podle její mírné povahy, kterou naštěstí po ní zdědily i její děti.

Kocourek E.T. je hravý a přítulný, velmi mazlivý kocourek, který má rád kočičí společnost, a proto by nechtěl být v novém domově jako jedináček. Není v žádném případě dominantní, nepere se, s každou kočkou vyjde. Jeho kamarád nemusí být nutně stejně starý, ale měl by být podobné povahy jako je on. Má nádherně štíhlou postavičku a krásně tvarovanou hlavu, paní doktorka dokonce řekla, že vypadá jako siamská kočka, obdivovala i jeho obrovské oči :) Je odmala čistotný a škrábe na škrabadle.

V případě zájmu o tuto kočičku volejte na tel. 608 807 364.

TATO KOČIČKA JE VHODNÁ K VIRTUÁLNÍ ADOPCI

 

Adoptujte také virtuálně kočičku. Vyberte si jednu, na kterou po dobu pobytu u nás budete měsíčně přispívat libovolnou částkou. Tato částka nám pomůže částečně hradit její potřeby či případnou léčbu, kastraci atd. U profilu kočičky bude (s Vaším svolením) uvedeno Vaše jméno (jména členů rodiny) a poděkování. V případě zájmu o virtuální adopci nám napište na e-mail :  mosteckekocky@centrum.cz

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář