Jdi na obsah Jdi na menu
 


Mike, nar. v dubnu 2014, odčervený, očkovaný, kastrovaný, do bytu

3. 4. 2018

MikeMourovatočerný polodlouhosrstý kocourek Mike a jeho čtyři sourozenci žili se svojí maminkou Týnou v Mostě na ulici u bloku 518. Prakticky denně tam na ně místní děti pořádaly hony, ale jen díky křovinám, ve kterých se schovávali, je nechytly. Mike je hodný a hravý kocourek, má rád masíčko a konzervy. Je to mazlík, při jídle se nechá drbat a při tom se válí obličejem v misce :) Nikdy nevydržel na klíně ani tři minuty, dneska mi tam usne a nechce se mu dolů. Když sedím u počítače, lehá si vedle mě na zem a chce drbat buď rukou nebo nohou, miluje drbání pod bradičkou. Moc nemusí hlazení na bříšku, ale jinde mu to nevadí a je rád i za pusinkování obličeje, což zkouším na každou kočku :) Čistotnost a škrábání na škrabadle je u něj samozřejmostí. V novém domově uvítá kamaráda, aby si měl s kým hrát a nenudil se.

Byl už jednou umístěn, ale byl 15 dní zalezlý (což není mnoho) a syčel na kocoura majitelů (což také není neobvyklé). Mike není zlý, jen potřebuje delší čas na zvykání si a proto pro něj budeme hledat nový domov pouze u lidí, kteří mu ten čas dají a budou s ním mít trpělivost.

V případě zájmu o tuto kočičku volejte na tel. 608 807 364.

Kocourka Mikeyho virtuálně adoptovala paní Barbora Ludwigová s kocourkem Míšou Kuličkou a kočičkou Rozárkou. Posílat mu budou 100,- kč měsíčně. Děkujeme!

 

Adoptujte také virtuálně kočičku. Vyberte si jednu, na kterou po dobu pobytu u nás budete měsíčně přispívat libovolnou částkou. Tato částka nám pomůže částečně hradit její potřeby či případnou léčbu, kastraci atd. U profilu kočičky bude (s Vaším svolením) uvedeno Vaše jméno (jména členů rodiny) a poděkování. V případě zájmu o virtuální adopci nám napište na e-mail :  info@mosteckekocky.cz