Jdi na obsah Jdi na menu
 


Adélka, 5 měsíců, odčervená, očkovaná, do bytu

4. 4. 2012

 

Adélka nedávno                                                                          Adélka dnes

Adélka kdysi

Adélka dnesAdélka zůstala jako jediná ze třech kočiček, které žily ve sklepě paneláku. Nevíme, jestli to byli její rodiče, ale jedna kočka se prostě ztratila a druhou přejelo auto před domem. Zprvu nechtěla ani papat, paní, které jí krmily, si myslely, že tam už není. Pak ale začala za tmy vylézat, trochu se najedla a sedávala samotná po nocích na trávníku před domem. Možná čekala, že se kočičky vrátí. Protože se nikdy nenechala pohladit ani nikdy nepřišla k lidem blíž, použili jsme při odchytu sklopec. V karanténě pak měla možnost být samotná v místnosti, ale krčila se vždy v rohu nebo na okně, byla hodně vyděšená z blízkosti člověka viz. první fotka. Po čase pobývala ve větší kleci, abychom jí nestresovali chytáním po celé místnosti, když jsme jí brali na veterinu. Na tetu Zuzku vždy syčela a sekala po ní packou, ta se jí dost bála. Vypadalo to, že je jasně plachá kočka a už to tak zůstane, ale Adélka nás všechny hodně překvapila :) Ani ne po měsíci se z ní stala mazlivá a přítulná kočička, v přítomnosti ostatních koček ožila  a dostala i sebevědomí. Z malé špinavé kočičky je dneska velká krasavice a teď bude hledat někoho, kdo by jí měl rád a postaral se o ní tak, aby už nikdy nemusela žít ve stresu a nejistotě.

Adélka našla nový domov v bytě v Mostě. Bude žít v rodině se dvěma šikovnými slečnami a kočičí kamarádkou , která pochází rovněž z útulku. Všichni se na Adélku moc těšili.

Zprávy a fotky z nového domova Adélky ve fotogalerii.

Adélku virtuálně adoptovala paní Michaela Beracková. Do doby než našla nový domov jí podporovala částkou 200,-kč měsíčně. Děkujeme

 

Náhledy fotografií ze složky Adélka

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář