Jdi na obsah Jdi na menu
 


Amosek, 2 roky, odčervený, očkovaný, kastrovaný, do bytu

24. 9. 2013

AmosekMramorovaný kocourek Amosek byl někým vhozen jako malé koťátko mezi kočky a koťata v jedné lokalitě. Jednou vylezl na střechu polorozpadlého objektu a měl štěstí, že jsme ho objevili, nevěděl, jak dolů. No a když už jsme ho sundali a byl už v přepravce....Vypadá jako kříženec britské kočky. Je moc milý, bezproblémový, má rád hlazení a drbání, ale není mu moc dobře mezi tolika kočkami, úplně by mu stačil jeden nebo dva nedominantní kamarádi. Miluje, když ho lidi nosí na rukou a podle všeho má nejspíš raději pány. Čistota a škrábání na škrabadle jsou u něj samozřejmostí.

Amosek bude bydlet v bytě v Mostě s paničkou a kocourkem Arnoštem.

Amoska virtuálně adoptovali paní Eva s přítelem Chrisem a jejich kočičí smečkou. Měsíčně mu posílali 300,- kč. Všem moc děkujeme !

Adoptujte také virtuálně kočičku. Vyberte si jednu, na kterou po dobu pobytu u nás budete měsíčně přispívat libovolnou částkou. Tato částka nám pomůže částečně hradit její potřeby či případnou léčbu, kastraci atd. U profilu kočičky bude (s Vaším svolením) uvedeno Vaše jméno (jména členů rodiny) a poděkování. V případě zájmu o virtuální adopci nám napište na e-mail :  mosteckekocky@centrum.cz

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář