Jdi na obsah Jdi na menu
 


Amy, 1 rok, odčervená, očkovaná, kastrovaná, do bytu

10. 6. 2013

AmyMalá mouratobílá kočička se krčila v nemocniční chodbě, kde hledala trochu tepla. Byli jsme upozorněni mejlem, že je tam a je nemocná. Nechala se chytit do ručníku, měla zhnisané oči, rýmu a celá se třásla zimou. Už nemáme jiné místo, musí být na WC, kde má ale vše potřebné. Ona si zalezla dozadu do krytého záchůdku. Nechá na sebe sáhnout, zatím jí to není moc příjemné, ale nesyčí ani nevrčí. Na veterině jsme pro ní vyfasovali antibiotika a mast na oči, omývat je máme heřmánkem. 6.12.2012 Kotě už vypadá dost dobře, oči má skoro čisté, ale antibiotika jí stále pícháme. Občas ještě pšíkne. 31.12.2012 Běhá mezi ostatními, pozoruje je z pelíšku, jak si hrají, občas i ona prožene myšku po podlaze a válí s ní sudy. K lidem moc nechce, protože jí čistili a kapali uši a hlavně pořád píchali injekce. Na ruku se ale nechá vzít, nesyčí a neprská, jen je trochu vystrašená. Jelikož je ještě malá, u svého člověka si brzy zvykne a bude z ní milá a hodná kočička. Měla by mít v novém domově nějakého kočičáka na hraní.

Amy se postupem času stávala pořád plašší a nakonec nechtěla vylézat z úkrytu ani na jídlo. Když jsme jí chtěli vzít do náruče, prskala a sekala po nás drápy. Proto jsme se rozhodli, že odjede spolu s dalšími třemi plachými kočkami na statek na Moravě, kde bude venku lovit myši.

Amy virtuálně adoptovala paní Miroslava Mazánová. Do doby než našla nový domov jí posílala částku 1000,-kč. Děkujeme ! 

Adoptujte také virtuálně kočičku. Vyberte si jednu, na kterou po dobu pobytu u nás budete měsíčně přispívat libovolnou částkou. Tato částka nám pomůže částečně hradit její potřeby či případnou léčbu, kastraci atd. U profilu kočičky bude (s Vaším svolením) uvedeno Vaše jméno (jména členů rodiny) a poděkování. V případě zájmu o virtuální adopci nám napište na e-mail :  mosteckekocky@centrum.cz

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář