Jdi na obsah Jdi na menu
 


Anetka, 2 roky, odčervená, očkovaná, kastrovaná, do bytu

19. 5. 2015

20141219_112352.jpgAnetka je želvovinová kočička menší postavy. Je to jedna ze čtyř kočiček narozených v sociálně slabé rodině, která neměla peníze nejen na kastrace koček, ale ani na jídlo pro ně. Každý, kdo je viděl první dny po odebrání z této rodiny, nevěřil, že jim byly už tři měsíce. Ale po měsíci vykrmování v depozitu paní Aleny se krásně všechny spravily. Všechny byly hrozně vděčné, že už nemusí živořit tam, kde kdysi byly a nikdo na ně nevříská (nevychované děti). Anetka je vyrovnané, klidné povahy. Je to až extrémně mazlivá kočka a ráda spí v posteli. Doprovází mě z bytu a vítá mě, když se vracím. Otírá se mi o nohy, vrní a vydává zvláštní zvuky. Říkám jí Čertíku, protože mi ho svým zjevem připomíná :) Ona na to slyší. S dalšími kočkami nemá problémy, ale moc si s nimi nehraje.  Je vhodná ke kočičce třeba i staršího věku, která taky není moc hravá.

Anetka bude žít v bytě v Litvínově s její paničkou a hodnou labradorkou. Paní přijela se svojí kamarádkou, původně neměla v plánu si taky vzít kočku. Tak doufáme, že si Anetka s fenkou budou rozumět a paní svého rozhodnutí nebude litovat, Anetka je zlatíčko. 

Po týdnu, kdy se Anetka velké fenky pořád hrozně bála, si po dohodě kamarádky kočičky vyměnily (Anetku s Ájou). Takže Anetka má nakonec kočičí kámošku.

Zpráva a fotky Anetky z nového domova ve fotogalerii.

Kočičku Anetku virtuálně adoptovala paní Monika Syrovátková. Až do jejího umístění jí podporovala částkou 250,- kč měsíčně. Děkujeme !

Adoptujte také virtuálně kočičku. Vyberte si jednu, na kterou po dobu pobytu u nás budete měsíčně přispívat libovolnou částkou. Tato částka nám pomůže částečně hradit její potřeby či případnou léčbu, kastraci atd. U profilu kočičky bude (s Vaším svolením) uvedeno Vaše jméno (jména členů rodiny) a poděkování. V případě zájmu o virtuální adopci nám napište na e-mail :  info@mosteckekocky.cz

 

Náhledy fotografií ze složky Anetka

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář