Jdi na obsah Jdi na menu
 


Anička, nar. v květnu 2013, odčervená, očkovaná, kastrovaná, do bytu

6. 2. 2024

AničkaAnička je dcerou kočičky Johanky, která byla kdysi zřejmě vyhozena na ulici. Soudíme tak podle její mírné povahy, kterou zdědily i její děti. Anička je malá a štíhlá kočička. Je milá, mírná a klidná, neskáče po výškách. Když si jí dlouho nikdo nevšímá, upozorňuje na sebe slabým mňoukáním. Ráda se s lidmi mazlí a hodně vrní. Nechá se nosit v náruči nebo usne na klíně. Je naprosto bezproblémová, s každou kočkou si rozumí, je nedominantní. V novém domě uvítá hodného kočičího kámoše nebo kámošku, aby jí nebylo samotné smutno. Moc si nehraje, takže druhá kočička může být klidně staršího věku.

 

Do nového domova odjela Anička s kocourkem Pandíkem. Budou bydlet v bytě v Teplicích se zasíťovanou terasou s ještě dalšími kočkami, jedna z nich je od nás.

Kočičku Aničku virtuálně adoptovala paní Edita Janoušková. Až do jejího umístění jí podporovala 100,-kč měsíčně. Děkujeme !

Adoptujte také virtuálně kočičku. Vyberte si jednu, na kterou po dobu pobytu u nás budete měsíčně přispívat libovolnou částkou. Tato částka nám pomůže částečně hradit její potřeby či případnou léčbu, kastraci atd. U profilu kočičky bude (s Vaším svolením) uvedeno Vaše jméno (jména členů rodiny) a poděkování. V případě zájmu o virtuální adopci nám napište na e-mail :  info@mosteckekocky.cz

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář