Jdi na obsah Jdi na menu
 


Blekynka, 3 roky, odčervená, očkovaná, kastrovaná, do bytu

21. 1. 2017

010120102812.jpgBlekynka pochází z lokality, kde kdysi byla spousta koček. Původně jsme mysleli, že je plachá a měla odjet lovit myšky na statek s ostatními kočkami, ona se ale najednou nechala pohladit. Napřed jen od paní, která jí krmila, pak i od dalších lidí. Miluje hlazení a drbání okolo čumáčku a na tvářích, to se nastavuje a vrní. Je menší štíhlé postavy, má nádherné žluté oči. Kamarádí s kočkami, je bezproblémová, hodná a tichá, nenáročná, čistotná a zvyklá v bytě. Blekynka už jednou domov měla, strávila v něm skoro dva roky, pak se nám ale slečna rozhodla jí i jejího kočičího kamaráda vrátit. Problém nebyl v kočkách, ale ve slečně samotné. Chtěla se nastěhovat k příteli a nechtěla se k němu stěhovat s kočkami. Toto mi napsala jako důvod vrácení. Pro Blekynku bychom si do budoucna přáli zodpovědnější majitele, aby už nikdy nemusela zažít tak velké zklamání.

Kočička Blekynka našla nový domov v Chomutově u hodné paní, která má ještě 12cti letou kočičku. Blekynka od nás odjela společně s kocourkem Bleškou.

Zpráva a fotky z nového domova ve fotogalerii.

Kočičku Blekynku virtuálně adoptovala paní Monika Syrovátková. Až do jejího umístění jí podporovala částkou 250,-kč měsíčně. Děkujeme !

Adoptujte také virtuálně kočičku. Vyberte si jednu, na kterou po dobu pobytu u nás budete měsíčně přispívat libovolnou částkou. Tato částka nám pomůže částečně hradit její potřeby či případnou léčbu, kastraci atd. U profilu kočičky bude (s Vaším svolením) uvedeno Vaše jméno (jména členů rodiny) a poděkování. V případě zájmu o virtuální adopci nám napište na e-mail :  info@mosteckekocky.cz

 

Náhledy fotografií ze složky Bleška a Blekynka

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář