Jdi na obsah Jdi na menu
 


Bleška, nar. začátkem června 2013, odčervený, očkovaný, kastrovaný, do bytu

21. 1. 2017

BleškaKocour Bleška je hodně mazlivý, stačí se jen na něj podívat a už vrní jako o život. Při hlazení a drbání si lehá na záda a ukazuje svoje zrzavé bříško. Vyjde s každou kočkou, je to nekonfliktní, mírný a klidný typ kočky. Má rád lenošení na balkóně, v podběráku na škrabadle nebo v posteli. Jako každá naše kočka je velmi čistotný a škrábe na škrabadle. V novém domově uvítá nedominantního a neagresivního kamaráda a nejlépe i zasíťovaný balkón, na kterém tráví hodně času. Jako maličké kotě ho někdo vyhodil z auta v Bílině. Zprvu byl vyplašený, ale po tom, co zjistil, že mu nic neuděláme, začal vrnět a mazlit se. Kožíšek se mu hýbal neuvěřitelným množstvím blech, které nechtěly pochcípat ani po několikerém postříkání antiparazitárním sprejem, to jsme ještě nezažili. Doma jsem ho ještě vykoupala v umyvadle, voda byla úplně červená a páchla po krvi. Docela mě to vyděsilo, prohlížela jsem proto kocourka, jestli nemá nějaké zranění, ale neměl. Paní doktorka mi řekla, že to byla rozmočená hovínka od blech, které se vlastně krví živí. Taky těch hovínek měl v kožíšku požehnaně. V jeho fotogalerii jsou fotky z umyvadla a taky kocourkův trup, kde ulpělo velké množství blech, které nešlo ani hřebínkem s hustými zuby vyčesat. Kocourek dostal jméno Bleška. Mezi ostatními kočkami napřed chodil hodně přikrčený, ale nesyčel, ani ony na něho. Přede mnou se schovával v soklu u počítačového stolu, tam zatím ještě žádna kočka úkryt nenašla, a že už se schovávaly různě :) Bylo těžké ho odchytit jen na odčervení, tak jsem ho nechala si zatím zvykat. Čtvrtý den koukám, co mi to vrní v noci na polštáři a on to malý Bleška :)

Kocourek Bleška se konečně dočkal nového domova. Bydlí teď v Chomutově v bytě u hodné paní, která má ještě 12cti letou kočičku. Bleška od nás odjel společně s kočičkou Blekynkou.

Zpráva a fotky z nového domova ve fotogalerii.

Kocourka Blešku virtuálně adoptoval a až do jeho umístění ho podporoval částkou 100,-kč měsíčně pan Adam Slabecký. Děkujeme !

Adoptujte také virtuálně kočičku. Vyberte si jednu, na kterou po dobu pobytu u nás budete měsíčně přispívat libovolnou částkou. Tato částka nám pomůže částečně hradit její potřeby či případnou léčbu, kastraci atd. U profilu kočičky bude (s Vaším svolením) uvedeno Vaše jméno (jména členů rodiny) a poděkování. V případě zájmu o virtuální adopci nám napište na e-mail :  mosteckekocky@centrum.cz

 

Náhledy fotografií ze složky Bleška a Blekynka

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář