Jdi na obsah Jdi na menu
 


Bret, 1 rok, odčervený, očkovaný, kastrovaný, do bytu

26. 4. 2013

BretBret a jeho černá kamarádka Cora žili odmala v zahrádkářské kolonii v Janově, kde žebrali každý den jídlo. Máme je od paní Evy, která je tam jednou týdně jezdila krmit. Měla to dost daleko, ale vždycky jim přivezla něco dobrého a kontrolovala, jestli jim někdo neublížil, jak tam lidé vyhrožovali. Jsou u nás od začátku prosince a už jsou oba odčervení a vykastrovaní, kastrace jim zaplatila paní Eva. Bret je moc hodný kocour, nechá se hladit, drbat, klidně vzít i do náručí a pusinkovat. Lidi má rád. Miluje masíčko a konzervy. Rád se nahřívá u topení s vyvaleným pupkem. Taky ho baví koukat z okna. Bohužel, s ostatními kočkami se nesnese, napadá je, takže je vhodný pouze k lidem, kteří chtějí jen jednu kočku.

Bret odjel bydlet doTeplic do bytu k mladé rodině. Bude žít jako jediná kočka v domácnosti vzhledem k jeho nesnášenlivosti s ostatními kočkami.

Breta virtuálně adoptovala slečna Adélka Jelínková. Podporovala ho až do jeho umístění částkou 200,-kč měsíčně. Děkujeme :)

Adoptujte si také virtuálně kočičku. Vyberte si jednu, na kterou po dobu pobytu u nás budete měsíčně přispívat libovolnou částkou. Tato částka nám pomůže částečně hradit její potřeby či případnou léčbu, kastraci atd. U profilu kočičky bude (s Vaším svolením) uvedeno Vaše jméno (jména členů rodiny) a poděkování. V případě zájmu o virtuální adopci nám napište na e-mail :  mosteckekocky@centrum.cz

 

Náhledy fotografií ze složky Bret

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář