Jdi na obsah Jdi na menu
 


Bria, nar. koncem r.2015, odčervená, očkovaná, kastrovaná, do bytu

12. 3. 2017

BriaKrásná kočička Bria živořila v zahrádkách v Janově. Poprvé jí tam koťátka někdo utopil, podruhé se těsně před porodem dostala k nám. Bohužel už bylo pozdě na kastraci, za dva dny u nás porodila. O koťátka se celých 13 týdnů vzorně starala a byla moc ráda, že má kde být a je v bezpečí. Byla strašně vychrtlá, takže jsme jí hodně podstrojovali, dostávala denně náhradní stravu pro koťata, abychom jí ulehčili kojení. Taky maso, které miluje a kvalitní granule. Přesto trochu přibrala až, když už koťátka začala sama jíst. Briuška je moc milá kočka, a to úplně ke každému, kdo přijde. Ráda se mazlí na klíně, ráda sedí na okně a pozoruje okolí. Je to naprosto bezproblémová a klidná kočička. Byla by ráda za to, kdyby v novém domově měla nějakou nedominantní jakkoliv starou kočičku.

Kočička Bria odjela i se svým synem Takýskem do Mladé Boleslavi. Budou bydlet v bytě s hodnými manželi a šestiletou kočičkou, která nedávno přišla o kočičího parťáka.

Zpráva a fotky z nového domova ve fotogalerii.

Kočičku Briušku virtuálně adoptovala paní Jarka Chrastinová s kočičí bandou. Do doby než našla nový domov jí posílali 250,-kč měsíčně. Děkujeme !

Adoptujte také virtuálně kočičku. Vyberte si jednu, na kterou po dobu pobytu u nás budete měsíčně přispívat libovolnou částkou. Tato částka nám pomůže částečně hradit její potřeby či případnou léčbu, kastraci atd. U profilu kočičky bude (s Vaším svolením) uvedeno Vaše jméno (jména členů rodiny) a poděkování. V případě zájmu o virtuální adopci nám napište na e-mail :  info@mosteckekocky.cz

 

Náhledy fotografií ze složky Bria a Takýsek