Jdi na obsah Jdi na menu
 


Erinka, 1 rok, odčervená, kastrovaná, do bytu

25. 5. 2015

ErinkaO této kočičce jsem se dověděla od paní krmící denně kočky u domova pro seniory. Prý se tam jednoho dne objevila i se svým malinkým koťátkem a už zůstala. Zřejmě byla vyhozena z bytu, protože je to velmi kontaktní, miloučká a mazlivá kočička. Kotě si vzala jedna moc hodná duše, je o něj velice dobře postaráno a má i kamarády. Erinka je prozatím u paní, která jí venku krmila, ta zajistila i její kastraci (14.4.2015), zanedlouho bude i očkována. V pohodě se snese s ostatními kočkami a malým pejskem, proto by v novém domově neměla být sama. Je malé postavy, ráda kouká z okna, je velmi čistotná a v jídle není vybíravá. Škrábe na škrabadle.

Erinku si ponechá paní, u které až doteď pobývala. Bude bydlet v bytě v Mostě s kočičí a psí kamarádkou.

 

Kočičku Erinku virtuálně adoptovala paní Monika Syrovátková. Až do jejího umístění jí podporovala částkou 250,-kč měsíčně. Děkujeme !

Adoptujte také virtuálně kočičku. Vyberte si jednu, na kterou po dobu pobytu u nás budete měsíčně přispívat libovolnou částkou. Tato částka nám pomůže částečně hradit její potřeby či případnou léčbu, kastraci atd. U profilu kočičky bude (s Vaším svolením) uvedeno Vaše jméno (jména členů rodiny) a poděkování. V případě zájmu o virtuální adopci nám napište na e-mail :  info@mosteckekocky.cz

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář