Jdi na obsah Jdi na menu
 


Hugo, nar. v květnu 2013, odčervený, očkovaný, kastrovaný, do bytu

20. 2. 2015

HugoHugo je nalezenec, který každého upoutá tím, že vyžaduje pozornost. Nemůžete si nic odložit, ihned zkoumá tužku a třeba víčka ode všeho si ve vteřině odnáší pryč. Jeho čenich i nenechavé tlapky jsou prostě všude, musíte být rychlejší. Ničeho se nebojí, u všeho musí být první, do všeho mluví, všechno kontroluje, vítá návštěvy. Zároveň je velmi mazlivý, nechá se nosit v náručí a hlasitě vrní. Když se rozdává maso nebo konzervy, je neuvěřitelně akční a dravý. Sní toho opravdu hodně, pak vyleze na škrabadlo, kde se rozvalí, vyvalí pupek a už se mu zavírají očka. Ale pozor, nic mu neuteče, kdyby se něco dělo, je připraven ihned vystartovat a u ničeho nechybět.

Kocouři Arnold, Hugo a George nás v pátek opustili. Zalíbili se moc hodné paní, která si původně přijela jen pro Georgíka. Takže odjeli všichni tři k ní do velkého domu v Rumburku, kde na ně čekalo ještě několik zvířecích kamarádů. S paní budeme i nadále v kontaktu vzhledem k Arnoldovým problémům, jemu snad pobyt v jiném prostředí jen prospěje. Máme už i první mejlík, jak se kluci v novém domově adaptují.

 

Huga virtuálně adoptovali kocour Arčík a jeho otvírači konzerv. Až do jeho umístění ho podporovali 200,-kč měsíčně. Děkujeme !

Adoptujte také virtuálně kočičku. Vyberte si jednu, na kterou po dobu pobytu u nás budete měsíčně přispívat libovolnou částkou. Tato částka nám pomůže částečně hradit její potřeby či případnou léčbu, kastraci atd. U profilu kočičky bude (s Vaším svolením) uvedeno Vaše jméno (jména členů rodiny) a poděkování. V případě zájmu o virtuální adopci nám napište na e-mail :  mosteckekocky@centrum.cz

 

Náhledy fotografií ze složky Arnold, George, Hugo

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

mam velky zajem o kocourka Hugo

(Jana, 25. 2. 2014 22:19)

Dobry den mam opravdu zajem o tohoto kocourka predem dekuji za odpoved

mam velky zajem o kocourka Hugo

(Jana, 25. 2. 2014 22:18)

Dobry den mam opravdu zajem o tohoto kocourka predem dekuji za odpoved