Jdi na obsah Jdi na menu
 


Jenynka, 3 roky, odčervená, očkovaná, kastrovaná, do bytu

5. 2. 2017

9.jenynka.jpgMalou, trošku nastydlou kočičku mi z Chomutova dovezla paní, která jí tam krmila. Prý se tam objevila někdy na podzim, ale nikdy se nenechala pohladit. Až nedávno přišla, nechala na sebe sáhnout a dokonce se nechala dát i do přepravky. S kočičkou jela paní nejdříve do jiného útulku, kde jí ovšem nechtěli přijmout pro její barvu srsti, že prý by jí nikdo nechtěl. Já si ale myslím, že je moc hezká a jednou krásný domov najde a bude v něm ozdobou. Jenynka je postavou malá kočička, kožíšek má trošku nazrzlý. Venku ji už naháněli kocouři, takže šla ihned na kastraci, kterou paní uhradila. Jenynka se mě zprvu bála, utíkala přede mnou, ale když jsem jí překvapila v boudičce nebo v pelíšku, byla moc ráda za drbání pod její malinkou bradičkou a nastavovala hlavičku a vrněla. Je to tvoreček docela živý, který miluje krabice a různé schovky. Ráda papá masíčko. Je to bezproblémová a od prvního dne čistotná kočička. Když čistím záchůdky, utíká ke mě a  obchází mě, otírá se a něco mi povídá. V novém domově by měla mít kočičího kamaráda, nejlépe takovou kočičku, která si moc nehraje, Jenynka se s ní bude chtít jen občas proběhnout. U nás kamarádí nejvíce s kocourkem Fešákem, s ním někdy i leží v jednom pelíšku a omývá mu hlavu. Svoje páníčky bude milovat a bude vděčná za každé pohlazení a podrbání.

Kočička Jenynka našla nový domov u rodiny v Mostě. Bydlet bude v bytě spolu se zrzavým britským kocourkem.

Kočičku Jenynku virtuálně adoptovala rodina Laukova a jejich kočičáci. Do doby než našla nový domov jí podporovali částkou 300,- kč měsíčně. Děkujeme!

Adoptujte také virtuálně kočičku. Vyberte si jednu, na kterou po dobu pobytu u nás budete měsíčně přispívat libovolnou částkou. Tato částka nám pomůže částečně hradit její potřeby či případnou léčbu, kastraci atd. U profilu kočičky bude (s Vaším svolením) uvedeno Vaše jméno (jména členů rodiny) a poděkování. V případě zájmu o virtuální adopci nám napište na e-mail :  info@mosteckekocky.cz

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář