Jdi na obsah Jdi na menu
 


Kryšpínek, nar. v srpnu 2014, odčervený, očkovaný, kastrovaný, do bytu

2. 8. 2018

KríšaKryšpínek byl nalezen v chatové oblasti v době, kdy široko daleko nikdo nebyl. Byl hodně vyhublý a snědl ihned všechno, co mu nálezci dali. Později se mu od nich už nechtělo a oni řešili, kam s ním, měli dva velké psy. Kryšpínek je menší postavy, na krku má několik bílých chloupků, jinak je celý černý. Je to takový vítací typ kočky při příchodu, rád ukazuje, kde chce pohladit, kde podrbat. Vydrží i v náručí nebo na klíně, to je celý blažený z pozornosti lidí, pořád něco povídá a vykřikuje. S ostatními kočkami nemá žádný problém, vychází s nimi dobře, nikdy se nepere. Je vcelku klidný, nikde moc neskáče, má jeden oblíbený pelíšek a v něm pořád spinká. Je velmi čistotný už od začátku, drápky si ostří na škrabadle. Má trošku přerostlé horní špičáky, ničemu to ale nevadí, jen je tím roztomilý.

Kryšpín přišel do stejné rodiny jako kdysi Johanka a Krtek od nás. Bohužel Krtek před pár měsíci náhle zemřel a paní se tedy rozhodla pro dalšího černého kluka. Podle posledních informací se Kryšpín v novém domově v pohodě seznamuje se čtyřmi kočičími kamarády a hodně se taky mazlí se svojí paničkou.

 

V případě zájmu o tohoto kocourka volejte na tel. 608 807 364.

Kocourka Kryšpínka virtuálně adoptovala paní Jarka Chrastinová s kočičí bandou. Do doby než našel nový domov mu posílali 250,-kč měsíčně. Děkujeme!

Adoptujte také virtuálně kočičku. Vyberte si jednu, na kterou po dobu pobytu u nás budete měsíčně přispívat libovolnou částkou. Tato částka nám pomůže částečně hradit její potřeby či případnou léčbu, kastraci atd. U profilu kočičky bude (s Vaším svolením) uvedeno Vaše jméno (jména členů rodiny) a poděkování. V případě zájmu o virtuální adopci nám napište na e-mail :  info@mosteckekocky.cz