Jdi na obsah Jdi na menu
 


Kulíšek, nar. v květnu 2013, odčervený, očkovaný, kastrovaný, do bytu

12. 8. 2015

20150226_120731.jpgKocourek Kulíšek je synem kočičky Johanky, která byla kdysi zřejmě vyhozena na ulici. Soudíme tak podle její mírné povahy, kterou zdědily i její děti. Kulíšek je velmi mazlivý kocourek, který má rád společnost koček, a proto by nechtěl být v novém domově jako jedináček. Jeho kamarád nemusí být nutně stejně starý, ale měl by být podobné povahy jako je on. Kulíšek je moc hodný, mírný a nedominantní, s každou kočkou vyjde. Je čistotný a škrábe na škrabadle. Na fotky do fotogalerie mi ochotně pózoval, je to rozený model.

Kocourek Kulíšek má od včerejška krásný domov u hodných starších manželů z Mostu, kteří už mají dvě kočičky a také malého pejska. Ve větším bytě jsou kočkám k dispozici dva zasklené a částečně zasíťované balkóny. Kulíšek se bude mít moc dobře :)

Video s Kulíškem můžete vidět na Facebooku.

Kocourka Kulíška virtuálně adoptovala paní Jarka Chrastinová s kočičí bandou. Do doby než našel nový domov mu posílali 250,-kč měsíčně. Děkujeme!

Adoptujte také virtuálně kočičku. Vyberte si jednu, na kterou po dobu pobytu u nás budete měsíčně přispívat libovolnou částkou. Tato částka nám pomůže částečně hradit její potřeby či případnou léčbu, kastraci atd. U profilu kočičky bude (s Vaším svolením) uvedeno Vaše jméno (jména členů rodiny) a poděkování. V případě zájmu o virtuální adopci nám napište na e-mail :  mosteckekocky@centrum.cz

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Kulíšek

(Jaroslav, 14. 8. 2015 8:39)

Moc krásná zprava.
Přeji Kulíškovi hodně štěstí v novém domově.