Jdi na obsah Jdi na menu
 


Liuška, nar. v dubnu 2014, odčervená, očkovaná, kastrovaná, do bytu

6. 2. 2021

20141028_140129.jpgMourovatá Liuška a její čtyři sourozenci žili se svojí maminkou Týnou v Mostě na ulici u bloku 518. Prakticky denně tam na ně místní děti pořádaly hony, ale jen díky křovinám, ve kterých se schovávali, je nechytly. Dneska Liuška přede mnou sice ještě někdy uteče, ale už to není plašan jako dřív. Je to hodná a nenáročná kočička. V novém domově by měli mít pochopení pro to, že se ještě pár týdnů může chovat trošku vyplašeně. A když bude mít vedle sebe ještě mazlivého kočičího kamaráda, zcela určitě se začne brzy chovat úplně normálně. Jinak je hravá, velmi čistotná a používá škrabadlo.

Liuška bude bydlet se svojí paničkou v bytě v Mostě. Kamarády bude mít celkem tři, z toho dvě kočičky jsou od nás - Baronka a její bráška Artík.

Kočičku Liušku virtuálně adoptovala paní Taťána Krčalová. Do doby než našla nový domov jí posílala 500,-kč měsíčně. Děkujeme !

Adoptujte také virtuálně kočičku. Vyberte si jednu, na kterou po dobu pobytu u nás budete měsíčně přispívat libovolnou částkou. Tato částka nám pomůže částečně hradit její potřeby či případnou léčbu, kastraci atd. U profilu kočičky bude (s Vaším svolením) uvedeno Vaše jméno (jména členů rodiny) a poděkování. V případě zájmu o virtuální adopci nám napište na e-mail :  info@mosteckekocky.cz