Jdi na obsah Jdi na menu
 


Lízinka, 6 let, odčervená, očkovaná, kastrovaná, do bytu

17. 5. 2014

LízinkaLízinku přinesl utratit její majitel jako roční kočičku. Měla ošklivě zlomenou zadní tlapku. Pan doktor jí operoval a tlapka je v pořádku, dnes po nějakém zranění není ani stopy. Další léta strávila Lízinka na veterině v kleci, kde čekala na svého člověka. Bylo mi jí líto, že jí nikdo nechce, a tak jsem jí slíbila, že si jí po kastraci a očkování vezmu. Když se u mě v depozitu uvolnilo jedno místo, jela jsem si pro ní. Lízinka je velmi nenáročná kočička, která má ráda svůj klid, hodně spinká nebo podřimuje na peřině. Na druhou stranu si také ráda pohraje s malými hračkami, jako jsou například míčky, myšky a střapaté kuličky. Někdy na ně hrozně řve :) Myslím si, že by mohla žít jako jedináček, ale třeba i s kočičkou, která si už moc nehraje a je podobné povahy jako ona. Líza se nějakých zběsilých kočičích her nezúčastňuje, ale ráda pozoruje okolní cvrkot a občas se sama vydá na průzkum zakázaných částí bytu. Je mírné povahy, miluje hlazení, ale nemá ráda nošení na rukou, to pak vrčí. Na klíně vydrží. Čistota je u ní samozřejmostí, moc toho nespapá, ale má ráda kvalitu, občas sezobne i trochu masa. 

Obrazek

Líza ještě v kleci

Pro Lízinku si přijel sympatický mladý pár z Karlových Varů. Bydlet s nimi bude v bytě a společnost jí bude dělat starší kočička.

Lízinku virtuálně adoptovala paní Šarlota Teplanová z Horní Jelení, majitelka kocourka Mikeše a fenky Dáji. Měsíčně jí posílala 200,-kč. Děkujeme !

Adoptujte také virtuálně kočičku. Vyberte si jednu, na kterou po dobu pobytu u nás budete měsíčně přispívat libovolnou částkou. Tato částka nám pomůže částečně hradit její potřeby či případnou léčbu, kastraci atd. U profilu kočičky bude (s Vaším svolením) uvedeno Vaše jméno (jména členů rodiny) a poděkování. V případě zájmu o virtuální adopci nám napište na e-mail :  mosteckekocky@centrum.cz

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

lízinka

(ZdenaD., 28. 5. 2014 19:26)

Štastnou cestu do nového domova beruško a už jen vše nej....Elinka a Matýsek, kamarádi z ulice nyní domácí povaleči