Jdi na obsah Jdi na menu
 


Lou, nar. 22.7.2016, odčervený, očkovaný, kastrovaný, do bytu

16. 5. 2021

LouMourovatý kocourek Lou je moc přítulný a mazlivý, ihned vrní. Jak si sedneme, hned ho máme na klíně a chce se mazlit, otírá se o obličej a chce pusinky. Je hodně podobný svojí mamince Brie a stejně tak je krásně štíhlý. Miluje koukání z okna a vařené kuřecí masíčko. Je velmi čistotný a škrábe na škrabadle. V novém domově bude moc rád za kočičího kamaráda, aby si měl s kým hrát. Narodil se kočičce Brie, která k nám přišla ve vysokém stupni březosti a za dva dny porodila čtyři koťata.

 

Lou našel domov v bytě v Mostě u mladého páru, který má ještě dvě kočičky a pejska.

 

Kocourka Loua virtuálně adoptovali Kamča, Pepča, Forest a Messík. Až do jeho umístění ho podporovali částkou 200,-kč. Děkujeme!

Adoptujte také virtuálně kočičku. Vyberte si jednu, na kterou po dobu pobytu u nás budete měsíčně přispívat libovolnou částkou. Tato částka nám pomůže částečně hradit její potřeby či případnou léčbu, kastraci atd. U profilu kočičky bude (s Vaším svolením) uvedeno Vaše jméno (jména členů rodiny) a poděkování. V případě zájmu o virtuální adopci nám napište na e-mail :  info@mosteckekocky.cz