Jdi na obsah Jdi na menu
 


Madonka, 5 let, odčervená, očkovaná, kastrovaná, do bytu

23. 4. 2019

MadonkaMiloučká a vděčná kočička, která mě vítá u dveří. Hned se otírá o nohy a ráda je i na klíně, nechá si pusinkovat hlavičku. Pořád vrní. Neskáče po výškách, pouze na okno, jinak je klidná a nenáročná. Jedná se o malou kočičku, váží asi 3kg. V novém domově může být jak sama, tak s kočičákem, který si už moc nehraje.

Madonka je poslední z kočiček, kterou budoucí dědičky vyhodily z domu svého zemřelého strýce. Kočička dlouho nechtěla dům opustit, po příchodu někoho dovnitř se vždy schovala. Jedna z těchto dvou paní, která bydlí nedaleko, jednou za 14 dní kočičce přivezla granule. Ta nic jiného několik dlouhých týdnů nejedla. Nakonec se jim podařilo kočku vyhnat a ona žila okolo domu, kde jsme jí krmili. Dne 21.5. 2017 byla při večerním krmení odchycena do sklopce. Až po pár měsících jsme teprve zjistili, že je kočička hluchoněmá.

Madonka našla svůj nový domov u mladých manželů v Jirkově. Bude bydlet v bytě spolu se čtyřmi kamarády. Držíme Madonce palce, aby si brzy zvykla a byla šťastná.

Kočičku Madonku virtuálně adoptovala rodina Laukova a jejich kočičáci. Do doby než našla nový domov jí podporovala částkou 300,- kč měsíčně. Děkujeme!

Adoptujte také virtuálně kočičku. Vyberte si jednu, na kterou po dobu pobytu u nás budete měsíčně přispívat libovolnou částkou. Tato částka nám pomůže částečně hradit její potřeby či případnou léčbu, kastraci atd. U profilu kočičky bude (s Vaším svolením) uvedeno Vaše jméno (jména členů rodiny) a poděkování. V případě zájmu o virtuální adopci nám napište na e-mail :  info@mosteckekocky.cz