Jdi na obsah Jdi na menu
 


Meginka, nar. na konci května 2015, odčervená, očkovaná, kastrovaná, do bytu

31. 5. 2016

MegiDvě kočičí holky - mouratou Mufinku a želvovinovou Meginku přivezli starší manželé, kterým se ve stodole usídlila cizí kočka s koťaty. Tu posléze našli mrtvou u sousedů v bazénu. Kočičky byly hodně nastydlé, na očka skoro neviděly, měly je plné hnisu. V krabici jen tiše seděly, tulily se k sobě a vůbec se nevzpíraly jako koťata v jejich věku, když si je chce vzít do ruky cizí člověk. Na veterině jsme pro ně dostali antibiotika a mast do očí. V kleci, kterou jsme pro ně narychlo připravili, si hned zalezly do boudičky, ale vylákalo je čerstvě udělané mlíčko - náhrada kočičího mateřského mléka. Samy ještě pít neuměly, takže jsme je krmili z lahvičky. Druhý den jim bylo viditelně lépe a už si hrály, honily se a byly jako každá jiná koťata. Protože jsou to holky šikovné, do třech dnů pily i jedly samy úplně všechno. Meginka je trošku nedůvěřivá, potřebovala by majitele, který by se jí věnoval a dal jí čas na zvyknutí si v novém domově. Ona má velmi ráda kočičí společnost, s každou kočkou vychází velice dobře. Byla by proto ráda za kamaráda či kamarádku v novém domově. Nemusí být stejného věku, ale měl by být hravý.

Meginka odjela spolu s Kofolkou k rodině na velký statek poblíž Děčína, kde už bydlí kočky Týna a Nugetka.

Kočičku Meginku virtuálně adoptovala paní Jarka Chrastinová s kočičí bandou. Do doby než našla nový domov jí posílali 250,-kč měsíčně. Děkujeme!

Adoptujte také virtuálně kočičku. Vyberte si jednu, na kterou po dobu pobytu u nás budete měsíčně přispívat libovolnou částkou. Tato částka nám pomůže částečně hradit její potřeby či případnou léčbu, kastraci atd. U profilu kočičky bude (s Vaším svolením) uvedeno Vaše jméno (jména členů rodiny) a poděkování. V případě zájmu o virtuální adopci nám napište na e-mail :  info@mosteckekocky.cz