Jdi na obsah Jdi na menu
 


Nasťa, 3 roky, odčervená, očkovaná, kastrovaná, do bytu

6. 6. 2014

NasťaTuto želvovinovou kočičku jsem potkávala po několik večerů. Jednou jsem seděla na lavičce a telefonovala, ona se přede mnou zjevila a dělala kolečka okolo mě a cosi v jednom kuse povídala. Otírala se o auta, stromy, nespouštěla ze mě oči a pořád se víc přibližovala. Když jsem se zvedla, šla ke mě, ale byla ve střehu. Za chvíli se už mazlila a vrněla tak, že jsem se pak ptala krmičů koček v té čtvrti, jestli tam tahle kočka patří. Za pár dní jí při krmení viděli, prý se na jídlo vrhala tak, že vůbec nic okolo nevnímala. Začala být stále větší zima a kočičku jsem vídala pod stromy, odkud vylézala a naříkala. Chodila se mnou ke vchodu, kde čekala. Jednou jsem se rozhodla k činu a odchytila jí. Protože jsme měli tip, že je tato kočka jisté rodiny, zeptali jsme se jich. Prý byla včera ještě doma...což ale nemohla, byla už pár dní u mě. Takže buď lhali nebo je odjinud. Nasťa je typ kočky, která je hodně mazlivá, ale nechce se moc kamarádit s jinými kočkami, to donedávna bylo hodně zle, když se k ní nějaká přiblížila. Taky dost brečela, hlavně večer a v noci, po vpuštění na balkón vyla jak šakal, takže jsem se několikrát mohla přerazit při běhu, abych jí odtamtud odnesla, vzbudila by celé sídliště. Dnes už je o dost klidnější, mezi kočkami chodí normálně a nesyčí po nich. Miluje maso v jakékoliv podobě, taky pamlsky a kapsičky. Vykastrovaná už kdysi byla. Má krásný hustý kožíšek a nádherně zbarvený obličej. Potřebuje člověka, který jí bude mít rád, bude se s ní mazlit a krmit jí dobrůtkami. Další kočky by jí už dnes nevadily, po čase by se dobře sžila, ale hrát si s nimi nikdy nebude. Občas vleze do postele a chce drbat. Už od začátku byla velmi čistotná a používala škrabadlo.

Nasťu si vybrala rodina z Mostu, která už má od nás kočičku Můru. Chtěli dát milující domov ještě jedné kočičce. Nasťa s nimi bude bydlet ve velkém bytě a vzhledem k jejich povahám by si s Můrou vzájemně překážet neměly.

Nasťu virtuálně adoptovala paní Miroslava Mazánová. Měsíčně jí podporovala částkou 1000,-kč. Děkujeme !

Adoptujte také virtuálně kočičku. Vyberte si jednu, na kterou po dobu pobytu u nás budete měsíčně přispívat libovolnou částkou. Tato částka nám pomůže částečně hradit její potřeby či případnou léčbu, kastraci atd. U profilu kočičky bude (s Vaším svolením) uvedeno Vaše jméno (jména členů rodiny) a poděkování. V případě zájmu o virtuální adopci nám napište na e-mail :  mosteckekocky@centrum.cz

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář