Jdi na obsah Jdi na menu
 


Sally, 4 roky, odčervená, očkovaná, kastrovaná, do bytu

29. 11. 2012

SallySally žila v rodině, do které postupně přibyly dvě děti. Panička na ní už neměla tolik času a Sally to špatně nesla, začala čůrat mimo záchůdek. U nás v depozitu byla ovšem vždy čistotná. Je to kočička, která se moc ráda mazlí, dává pusinky a je upovídaná. Miluje vyvalování na balkóně, proto by budoucí majitel měl mít zasíťovaný balkón. Byla by vhodná k někomu, kdo nemá malé děti a bude se moci této milé kočičce věnovat. Ostatní kočky snese, ale může žít i jako jedináček. Je zvyklá i na malého pejska. Sally měla vzhledem k tomu, že jedla v bývalém domově psí granule, problém. Velmi ztloustla a v močovém měchýři se jí vytvořil kámen, kvůli kterému se musela podrobit operaci.  To vše je už ale minulostí, jen teď musí papat veterinární dietu, která jí ovšem moc chutná, dokonce zhubla a je z ní veliká krasavice.

Sally bude žít v bytě v Mostě jako jedináček u hodného páníčka, se kterým se ihned skamarádila. Na jaře bude mít k dispozici velký zasíťovaný balkón.

 

Sallynku, do doby než našla nový domov, podporovala částkou 200,-kč měsíčně paní Jaruš Váňová. Děkujeme  

                                                                                            

Adoptujte také virtuálně kočičku. Vyberte si jednu, na kterou po dobu pobytu u nás budete měsíčně přispívat libovolnou částkou. Tato částka nám pomůže částečně hradit její potřeby či případnou léčbu, kastraci atd. U profilu kočičky bude (s Vaším svolením) uvedeno Vaše jméno (jména členů rodiny) a poděkování. V případě zájmu o virtuální adopci nám napište na e-mail :  mosteckekocky@centrum.cz

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Sallynka

(Radek Z, 16. 12. 2012 21:19)

Sallynka je ůžasný tvoreček jsem moc rád že jí mám je to velký mazel a žárlivka,je hodná nezáludná, chytrá a čistotná kočička,děkuji za péči kterou dostala od Tetiček z os M.K.díky které mi může dělat společnost a radost R.Z. Most

Sally

(Eva K. , 28. 7. 2011 23:12)

Díky předchozí majitelce měla Sally nadváhu a zdravotní problémy, kvůli kterým jí k nám i dala, po operaci a následné dietě se jí podařilo zhubnout a potíže zmizely.