Jdi na obsah Jdi na menu
 


Takýsek, nar.22.7.2016, odčervený, očkovaný, kastrovaný, do bytu

TakýsekKocourek Takýsek je milý, hravý a mazlivý k lidem i ke kočkám. Je čistotný a škrábe na škrabadle, rád kouká z okna. Má krásnou štíhlou postavičku a nádhernou lesklou srst, pod krčkem má pár bílých chloupků. Narodil se kočičce Brie, která k nám přišla ve vysokém stupni březosti a za dva dny porodila čtyři koťata. Takýsek byl se svou maminkou celých 13 týdnů, přesně tak, jak to má být, aby měl dobrou imunitu. V novém domově uvítá kamaráda nebo kamarádku, aby mu nebylo smutno a měl si s kým hrát.

Kocourek Takýsek odjel i se svojí maminkou Briou do Mladé Boleslavi. Budou bydlet v bytě s hodnými manželi a šestiletou kočičkou, která nedávno přišla o kočičího parťáka.

Zpráva a fotky z nového domova ve fotogalerii.

Kocourka Takýska virtuálně adoptovala rodina Laukova a jejich kočičáci. Do doby než našel nový domov ho podporovali částkou 300,- kč měsíčně. Děkujeme!

Adoptujte také virtuálně kočičku. Vyberte si jednu, na kterou po dobu pobytu u nás budete měsíčně přispívat libovolnou částkou. Tato částka nám pomůže částečně hradit její potřeby či případnou léčbu, kastraci atd. U profilu kočičky bude (s Vaším svolením) uvedeno Vaše jméno (jména členů rodiny) a poděkování. V případě zájmu o virtuální adopci nám napište na e-mail :  info@mosteckekocky.cz

 

Náhledy fotografií ze složky Bria a Takýsek