Jdi na obsah Jdi na menu
 


Fešák, nar. v září 2014, odčervený, kastrovaný, do bytu

26. 4. 2015

FešákKocourek pochází z jedné firmy, kde se i narodil. Všechny kočky odsud po letech musely pryč, protože si majitel pořídil velké hlídací psy. Kocourek dostal jméno Fešák. Je to štíhlý a okatý kocourek, který je velmi kamarádský s kočkami. Má rád drbání na hlavičce a masáž zádíček. Je od počátku čistotný a škrábe na škrabadle. V novém domově by chtěl mít kamaráda ke kočičím hrám, protože samotný by velmi strádal. Velmi často ho nacházím v pelíšku s jinou kočičkou, jak jí objímá nebo přes ní leží :)

V případě zájmu o tohoto kocourka volejte na tel. 608 807 364.

Kocourka Fešáka virtuálně adoptovala paní Petra Ježková a kocouři Máťa, Čiko a Čudlík. Do doby než najde nový domov mu budou posílat 300,-kč měsíčně. Děkujeme!

Adoptujte také virtuálně kočičku. Vyberte si jednu, na kterou po dobu pobytu u nás budete měsíčně přispívat libovolnou částkou. Tato částka nám pomůže částečně hradit její potřeby či případnou léčbu, kastraci atd. U profilu kočičky bude (s Vaším svolením) uvedeno Vaše jméno (jména členů rodiny) a poděkování. V případě zájmu o virtuální adopci nám napište na e-mail :  info@mosteckekocky.cz