Jdi na obsah Jdi na menu
 


Mufinka, nar. na konci května 2015, odčervená, očkovaná, kastrovaná, do bytu

29. 6. 2015

20151031_090932.jpgDvě kočičí holky - mouratou Mufinku a želvovinovou Meginku přivezli starší manželé, kterým se ve stodole usídlila cizí kočka s koťaty. Tu posléze našli mrtvou u sousedů v bazénu. Kočičky byly hodně nastydlé, na očka skoro neviděly, měly je plné hnisu. V krabici jen tiše seděly, tulily se k sobě a vůbec se nevzpíraly jako koťata v jejich věku, když si je chce vzít do ruky cizí člověk. Na veterině jsme pro ně dostali antibiotika a mast do očí. V kleci, kterou jsme pro ně narychlo připravili, si hned zalezly do boudičky, ale vylákalo je čerstvě udělané mlíčko - náhrada kočičího mateřského mléka. Samy ještě pít neuměly, takže jsme je krmili z lahvičky. Druhý den jim bylo viditelně lépe a už si hrály, honily se a byly jako každá jiná koťata. Mufinka je zvědavá, mazlivá a milá kočička střední postavy. Miluje vysedávání na okně, kde pozoruje ptáčky. Udice s provázkem a na konci míček, to je její, skáče a dělá salta, jen aby ho chytla. Ráda si hraje s ostatními kočkami, je naprosto neagresivní, nedominantní a  proto by jí v novém domově potěšil nějaký kočičák, aby jí samotné nebylo smutno. Čistotnost a škrábání na škrabadle je u ní samozřejmostí.

Další fotky Mufinky ve fotogalerii.

Video Mufinky na facebooku.

V případě zájmu o tuto kočičku volejte na tel. 608 807 364.

Kočičku Mufinku až do jeho umístění budou podporovat částkou 200,-kč měsíčně paní Ida a pan Zdeněk z Mariánských Lázní. Děkujeme!

Adoptujte také virtuálně kočičku. Vyberte si jednu, na kterou po dobu pobytu u nás budete měsíčně přispívat libovolnou částkou. Tato částka nám pomůže částečně hradit její potřeby či případnou léčbu, kastraci atd. U profilu kočičky bude (s Vaším svolením) uvedeno Vaše jméno (jména členů rodiny) a poděkování. V případě zájmu o virtuální adopci nám napište na e-mail :  info@mosteckekocky.cz

 

Náhledy fotografií ze složky Mufinka