Jdi na obsah Jdi na menu
 


Rufík, nar. 2014, odčervený, očkovaný, kastrovaný, do bytu

RufíkByla jsem upozorněna na zrzavého kocourka skrývajícího se ve křoví hned u hlavní silnice na Skupově ulici v Mostě. V noci jsem pro něj šla, na mé čičííí se až po delší době ozvalo nesmělé mňouknutí a pak kocourek vylezl. Nechal se nalákat na jídlo do přepravky. Je to světlý zrzeček menší postavy s delší srstí, a to hlavně na ocásku. Už venku jsem si všimla, že má něco s očíčkem, ale bylo to pak na světle mnohem horší. Očka má obě citlivá na přímé světlo, proto je dost často mhouří. Na prohlídce paní doktorka zjistila, že má na pravém oku hodně poškozenou rohovku, pravděpodobně na něj nevidí vůbec a přes obě má ještě poloprůhlednou blanku, což je nejspíš následek neléčeného nastydnutí. Ale vidí dost dobře na to, aby snad do něčeho narážel nebo neviděl, co mu a kam házím. První tři dny prospal v koupelně a ničeho si moc nevšímal, pořád jen ležel, jen papání mu hodně chutnalo. Když viděl poprvé kočky, hned se o ně otíral a nesyčel ani neprskal. Je strašně moc hodný, v noci leze do postele, chce se mazlit. Vrní hned, jak se na něj člověk podívá. Chodí za mnou a povídá mi něco. Občas se proběhne s kočkami  nebo se zajde podívat na balkón, kde se rozvalí mezi ostatní a vyhřívá se na sluníčku. Soužití se starší nedominantní kočičkou nebo kocourkem by mu určitě nevadilo.

Další fotografie Rufíka ve fotogalerii.

Pokud byste měli zájem o tohoto kocourka, prosím, volejte na tel. 608 807 364

Kocourka Rufíka virtuálně adoptovali kocourek Max a kočička Nikinka z Chomutova. Až do jeho umístění mu budou měsíčně posílat 300,-kč. Děkujeme!

 

 

Adoptujte také virtuálně kočičku. Vyberte si jednu, na kterou po dobu pobytu u nás budete měsíčně přispívat libovolnou částkou. Tato částka nám pomůže částečně hradit její potřeby či případnou léčbu, kastraci atd. U profilu kočičky bude (s Vaším svolením) uvedeno Vaše jméno (jména členů rodiny) a poděkování. V případě zájmu o virtuální adopci nám napište na e-mail :  info@mosteckekocky.cz

 

Náhledy fotografií ze složky Rufík

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář