Jdi na obsah Jdi na menu
 


Zituška, nar. 9/2019, odčervená, očkovaná, kastrovaná, do bytu

15. 4. 2020

zituskaZituška je želvovinová kočka menší postavy pocházející z Postoloprt. Měla ještě pět sourozenců, ale jednoho přejelo auto a bohužel, když byla ještě malá, její maminku našli mrtvou za domem na trati. Koťata byla odmala od maminky naučená chodit na krmící místo a nechala se od lidí, které znala, hladit. Takže nikdo z nich není úplně plachý. Zituška je hodná, hravá a taky mazlivá, ale musí si na člověka zvyknout. S kočkami kamarádská, proto by byla v novém domově ráda za nějakého kočičího kamaráda.

V případě zájmu o tuto kočičku volejte na tel. 608 807 364.

 

Kočičku Zitušku virtuálně adoptovala paní Jarka Chrastinová s kočičí bandou. Do doby než najde nový domov jí budou posílat 250,-kč měsíčně. Děkujeme!

Adoptujte také virtuálně kočičku. Vyberte si jednu, na kterou po dobu pobytu u nás budete měsíčně přispívat libovolnou částkou. Tato částka nám pomůže částečně hradit její potřeby či případnou léčbu, kastraci atd. U profilu kočičky bude (s Vaším svolením) uvedeno Vaše jméno (jména členů rodiny) a poděkování. V případě zájmu o virtuální adopci nám napište na e-mail :  info@mosteckekocky.cz