Jdi na obsah Jdi na menu
 


Zlatuška, nar. 9/2019, odčervená, očkovaná, kastrovaná, do bytu

ZlatuskaDrobná kočička Zlatuška pochází z Postoloprt. Měla pět sourozenců, ale jednoho už přejelo auto a bohužel, když byla ještě hodně malá, jejich maminku našli lidé mrtvou na kolejích. Všichni byli naučeni na krmící místo, kde se zdržovali. Zlatuška byla v době kastrace už březí, měla by tři koťátka, která by bývala žila na sídlišti jako ona. Ale ona dostala šanci a my jí najdeme pěkný domov, kde už jí nebude hrozit nebezpečí, bude opečovávaná a milovaná. Je to milá a tichá kočička, je společenská a mazlivá. Občas se něčeho lekne, ale pořád se lepší a začíná si hrát. S dalšími kočkami nemá problém, je na ně zvyklá. Jako kamarádku by chtěla mladší, hravou a nedominantní kočičku.

V případě zájmu o tuto kočičku volejte na tel. 608 807 364.

Kočičku Zlatušku virtuálně adoptovala paní Jitka Bočková. Než najde nový domov, bude jí posílat 250,- Kč. Moc děkujeme :) 

Adoptujte také virtuálně kočičku. Vyberte si jednu, na kterou po dobu pobytu u nás budete měsíčně přispívat libovolnou částkou. Tato částka nám pomůže částečně hradit její potřeby či případnou léčbu, kastraci atd. U profilu kočičky bude (s Vaším svolením) uvedeno Vaše jméno (jména členů rodiny) a poděkování. V případě zájmu o virtuální adopci nám napište na e-mail :  info@mosteckekocky.cz