Jdi na obsah Jdi na menu
 


Agátka, 2 roky, odčervená, očkovaná, kastrovaná, do bytu

16. 12. 2013

Tato kočička byla v depozitu tety Zuzky

AgátkaČerná kočička byla nalezena na Meziboří. Byla chudák v pytli od brambor, pytel s ní byl ještě v kartonové krabici přelepené izolepou. Protože krabice mňoukala a poskakovala, maminka naší kolegyně Zuzky, která poblíž zaparkovala, jí slyšela a šla po hlase, až na ní u popelnic narazila. Že se tak ke zvířeti může zachovat jen hovado, netřeba psát. Agátka v depozitu zrovna nebyla ve své kůži, nechtěla se kamarádit s ostatními, byla zřejmě ještě v šoku, musela tedy do klece. Dnes se ráda nechá pohladit, není to však veliký mazel. Nejraději ze všeho má jídlo, to i panáčkuje na zadních, dokonce se sníží i ke krádeži, nikde se nesmí nic nechat bez dozoru. Při přípravě kočičího jídla řve, jako by měsíc nejedla. Doufáme, že už jí nikdo nic tak otřesného v životě neudělá a v novém domově si jí budou vážit a mít jí rádi. 

 Agátka bude žít v jednom malém servisu na konci obce Lom u Mostu. Může chodit i ven, zatím se jí ale vůbec nechce, je uvnitř a užívá si pozornosti svých páníčků.  

Agátku virtuálně adoptovali manželé Blahoutovi. Měsíčně jí podporovali částkou 500,-kč. Děkujeme !

Adoptujte také virtuálně kočičku. Vyberte si jednu, na kterou po dobu pobytu u nás budete měsíčně přispívat libovolnou částkou. Tato částka nám pomůže částečně hradit její potřeby či případnou léčbu, kastraci atd. U profilu kočičky bude (s Vaším svolením) uvedeno Vaše jméno (jména členů rodiny) a poděkování. V případě zájmu o virtuální adopci nám napište na e-mail :  mosteckekocky@centrum.cz

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Agátka

(Zdena D., 9. 10. 2013 18:21)

Paní ať si koupí plyšáka. Ten se ani nepohne a určitě ji,,nekousne".I když mezi námi by potřebovala...takhle trápit kočičku změnou prostředí.
Berušce přejeme, aby si ji brzy vyhlédl páník, který ji bude mmít rád a nikdy ji neopustí.