Jdi na obsah Jdi na menu
 


Ája, 3 roky, odčervená, očkovaná, kastrovaná, do bytu

19. 5. 2015

 

ÁjaÁja je milá a moc hodná kočička, strašně ráda se mazlí a miluje dobré papání. Zajímá jí koupelna, pořád leze do vany a něco tam zkoumá, při vytírání mi útočí na mop. Přišla k nám kdysi se svým bráškou Pájou ze šachty, kde prý koťata požírají lišky. Stáří koťat jsme tenkrát odhadli na měsíc. S Ájou není absolutně žádný problém, je to velmi čistotná a nenáročná, tichá kočička. Ostatní kočky jí nevadí, ona jim také ne, ale hraje si jen sama nebo je pozoruje, jak si hrají. Proto by byla vhodná jako jediná kočička do domácnosti nebo k další nedominantní kočce, která si také moc nehraje.

Ája odjela se svojí paničkou do Litvínova. Bude bydlet v bytě se šestiletou plašší kočičkou, které zemřel psí kamarád.

Áju virtuálně adoptovali kocourek Barounek a kočička Baruška z Domaslavic. Než Ája našla nový domov, podporovali jí 500,-kč měsíčně. Děkujeme !

Adoptujte také virtuálně kočičku. Vyberte si jednu, na kterou po dobu pobytu u nás budete měsíčně přispívat libovolnou částkou. Tato částka nám pomůže částečně hradit její potřeby či případnou léčbu, kastraci atd. U profilu kočičky bude (s Vaším svolením) uvedeno Vaše jméno (jména členů rodiny) a poděkování. V případě zájmu o virtuální adopci nám napište na e-mail :  info@mosteckekocky.cz

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář