Jdi na obsah Jdi na menu
 


Amálka, nar. koncem r. 2010, odčervená, očkovaná, kastrovaná, do bytu

17. 11. 2017

AmíAmálce přejeli maminku, běhala kolem ní na silnici. Měla plný kožíšek blech, byla nastydlá, v ouškách svrab. Dnes už je zdravá. Je miloučká, mazlivá, nebojí se lidí ani malého pejska. S kočkami vychází perfektně, měla by mít v novém domově akčního kamaráda nebo kamarádku. Pořád se honí  za myškami, míčky a nejvíc nadšená byla z tunelu.

Amálka našla nový domov (27.1.2011) v Mostě v bytě u paní, která už má skoro dvouletého kocourka.

 

AmíAmálce zemřela počátkem září 2015 panička na rakovinu plic. Ještě předtím jsme se spolu domluvily, že obě kočičky, Amálku i Mikyho po její smrti převezmu. Po několika měsících u mě jsem si zcela jistá, že by Amálka chtěla v novém domově opravdu být sama, ale určitě by jí nevadila jedna klidná, třeba i starší kočička. Jinak je to kočka zvědavá, pořád kouká, co vyrábím, chce se mnou vařit. Je ráda za pohlazení. V jídle je nevybíravá, škrábe na škrabadle, čistotnost je u ní samozřejmostí.

Amálka už bydlí v bytě v Ústí nad Labem. Bude mít tři černé kocouří kamarády, z nichž jednoho už zná, je to Tyčka, kocourek od nás. Doufáme, že si bude rozumět i s fenkou Otylkou. Podle posledních informací si Amálka prohlíží byt a v pohodě papá, je spokojená..

Zpráva a fotky z nového domova Amálky ve fotogalerii.

 

 

Kočičku Amálku virtuálně adoptovali paní Veronika Bystrzycká s kočičáky Nelou, Stellou, Májou a Carbonem. Do doby než našla nový domov jí podporovali částkou 250,-kč měsíčně. Děkujeme!

Adoptujte také virtuálně kočičku. Vyberte si jednu, na kterou po dobu pobytu u nás budete měsíčně přispívat libovolnou částkou. Tato částka nám pomůže částečně hradit její potřeby či případnou léčbu, kastraci atd. U profilu kočičky bude (s Vaším svolením) uvedeno Vaše jméno (jména členů rodiny) a poděkování. V případě zájmu o virtuální adopci nám napište na e-mail :  info@mosteckekocky.cz

 

Náhledy fotografií ze složky Amálka (ústecká)

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář