Jdi na obsah Jdi na menu
 


Barýsek, nar. koncem června 2015, odčervený, očkovaný, kastrovaný, do bytu

4. 7. 2016

20151002_144645.jpgKocourek je od paní, která je velmi vážně nemocná a nezvládala péči o něj. Barýsek je moc mazlivý a vrnivý kocourek, pořád mi leze do klína nebo za krk a vrní do ucha a dává mi pusinky. Má rád návštěvy a ty jsou z něj nadšené. Je čistotný. V novém domově by byl rád za hravého kamaráda nebo kamarádku, který nemusí být stejného věku.

Barýsek odjel bydlet k rodině se dvěma hravými perskými kočkami do domku v Jirkově. Přístup ven ale z důvodu bezpečnosti mít nebude.

 

Zpráva a fotky z nového domova ve fotogalerii.

Kocourka Barýska virtuálně adoptovala paní Zdeňka, Tadeášek a Damiánek. Měsíčně ho podporovali částkou 450,- kč. Děkujeme!

Adoptujte také virtuálně kočičku. Vyberte si jednu, na kterou po dobu pobytu u nás budete měsíčně přispívat libovolnou částkou. Tato částka nám pomůže částečně hradit její potřeby či případnou léčbu, kastraci atd. U profilu kočičky bude (s Vaším svolením) uvedeno Vaše jméno (jména členů rodiny) a poděkování. V případě zájmu o virtuální adopci nám napište na e-mail :  mosteckekocky@centrum.cz

 

 

Náhledy fotografií ze složky Barýsek