Jdi na obsah Jdi na menu
 


Boby, nar. koncem května 2012, odčervený, očkovaný, kastrovaný, do bytu

6. 6. 2014

BobyMalé černé koťátko nám předali lidé, u kterých se objevilo. Neměli na jeho
léčbu, ale nechtěli ho v jeho stavu nechat venku. Kocourek měl levou zadní
nožičku celou zkroucenou a stáhlou z kůže, stehýnko nateklé. Co se mu stalo, už se nikdy nedozvíme. Druhý den (5.8.2012) mu nožičku paní doktorka pod kolenem amputovala a dostal antibiotika. Dlouho musel jezdit na převazy, ale nožka se nechtěla hojit, proto mu musela být začátkem ledna ještě víc zkrácena. Dnes už  je nožička v naprostém pořádku a Boby je veselý a zvědavý kocour, a že nemá čtyři nohy, mu vůbec nevadí. Je hravý a v novém domově by uvítal i nějakého kamaráda na hraní, jako jedináček není určitě vhodný, bylo by mu smutno.

Bobyho se rozhodla si ponechat paní, u které až doteď byl na hlídání. Boby bude i nadále bydlet v bytě v Mostě spolu se třemi dalšími kočičkami.

 

Bobyho virtuálně adoptovala paní Petra Havlová, měsíčně mu posílala částku 250,- kč. Děkujeme !

Adoptujte také virtuálně kočičku. Vyberte si jednu, na kterou po dobu pobytu u nás budete měsíčně přispívat libovolnou částkou. Tato částka nám pomůže částečně hradit její potřeby či případnou léčbu, kastraci atd. U profilu kočičky bude (s Vaším svolením) uvedeno Vaše jméno (jména členů rodiny) a poděkování. V případě zájmu o virtuální adopci nám napište na e-mail :  mosteckekocky@centrum.cz

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Páni, ten vyrostl!

(Tereza, 7. 11. 2012 22:57)

Ale nožička se hojí hrozně dlouho a pořád vypadá čerstvá :(

Re: Páni, ten vyrostl!

(Eva K., 8. 11. 2012 12:35)

Bohužel to trvá, jde to hrozně pomalu a to se na převaz jezdí pravidelně, protože u toho vyvádí, jako by se mu ta nožka měla uříznout, ale jinak je to číslo.