Jdi na obsah Jdi na menu
 


Cipísek, 9 let, odčervený, kastrovaný, do bytu

22. 11. 2015

CipísekCipísek je zrzavý asi osmiletý  perský kocourek, kterému zemřel jeho páníček. Byl zvyklý u něj žít jako jedináček a podle chování v depozitu by si to přál i nadále, ostatní kočky on nemusí. Jeho srst není nijak náročná na údržbu, stačí jednou dvakrát týdně jí pročísnout, on není proti, naopak, česání má rád. Je hodně mazlivý, lehává si na záda a ukazuje bříško k drbání a hlazení a vrní. Rád vylehává na balkóně, takže by si přál v novém domově hezký výhled buď z okna nebo ze zabezpečeného balkónu.

Cipísek se konečně dočkal! :) Zalíbil se mladému pánovi z Mostu, u kterého je evidentně velmi spokojený, jak jsem měla možnost sama vidět. Cipísek viditelně ožil, pořád vrní a chce se mazlit :)

Cipíska virtuálně adoptovala firma JAPELI. Do doby než našel nový domov ho podporovala částkou 1000,-kč měsíčně. Děkujeme !

Adoptujte také virtuálně kočičku. Vyberte si jednu, na kterou po dobu pobytu u nás budete měsíčně přispívat libovolnou částkou. Tato částka nám pomůže částečně hradit její potřeby či případnou léčbu, kastraci atd. U profilu kočičky bude (s Vaším svolením) uvedeno Vaše jméno (jména členů rodiny) a poděkování. V případě zájmu o virtuální adopci nám napište na e-mail :  info@mosteckekocky.cz

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Máme to přesně naopak

(Marek, 10. 2. 2015 11:32)

Před třemi měsíci jsme si vzali do dočasné péče kočičku (alespoň tak to stálo v žádosti), která byla nalezená na Kladně. Dodnes nevíme, jestli se nedopatřením ztratila, nebo jí někdo prostě vyhodil, každopádně byla nalezena, jak zoufale mňoukala na ulici. Po povinné týdenní karanténě (v jiném bytě) jsme jí přenesli do většího bytu k našim dvěma ročním kočkám. Půlroční kotě bylo v přepravce schované necelou hodinu, pak vylezlo a začalo si sebevědomě procházet celý byt, naše holky na něj jen nevěřícně koukaly. Kočička si pak dokázala neuvěřitelně rychle zvyknout, od starších koček postupně odkoukala celou řadu návyků a dnes už by jsme jí asi nedokázali dát pryč, i když je v bytě poněkud těsno.

NECHÁPU !!!

( Jana Hradilová, 23. 1. 2015 22:20)


Jen tak snadné ublížit zvířeti.
Proč si lidé nepořídí raději plyšáka? Ale s ním
by se možná zaběhlo na veterinu a zjišťovalo se,
proč nežere a nemňouká.
Je mi to líto i za Blekynku.