Jdi na obsah Jdi na menu
 


Della, cca 3 roky, odčervená, očkovaná, kastrovaná, do bytu

25. 2. 2017

DellaStříbrná perská kočička prý byla nalezena v prádelně paní, která mi jí předávala. Říkala, že u ní se chovala normálně a větší pes jí nevadil. Já jsem přemluvila paní K., u které je Harry a jeho bráška, aby si jí na pár dní vzala. Kočička zalezla pod postel a nechtěla vylézt, byla zlá na paní K. a vrčela, syčela i sekala po ní drápy. Kocouři byli zvědaví, chtěli se kamarádit, ale odvážili se jen koukat a válet se u prahu pokoje. Della si k nim po týdnu přičichla, ale zas ihned zmizela s vrčením pod postelí. Po prvním týdnu začala v noci vylézat a sedí na okně, na druhém konci parapetu může sedět i jeden z kocourů, nesmí se však přiblížit. Do postele taky leze, jen na chvíli, nechá se drbat na bradě i jinak po obličeji, jinde ne, to vylítne a seká. Byla hrozně vychrtlá, teď už se zakulacuje, nejvíc jí jedou kvalitní granulky a miluje párečky pro kočky. Při nenadálém zvednutí ruky šílí a utíká pod postel, je možné, že byla dříve bita. Vzhledem k její povaze, kdy nelze předpokládat, jak se v které situaci zachová, hledáme zájemce o ni, který nemá menší děti a dá Delle času na socializaci, kolik bude potřebovat.

Dne 7.2.2017 byla Della vykastrována a rovnou jsme jí ostříhali, protože měla srst plnou dredů. Stříhala jí paní, která s tím má zkušenosti, dříve měla salón pro kočky a psy. Dne 18.2.2017 jsme jí vyndali stehy. Její chování se o hodně zlepšilo, neútočí a dokonce se zajímá o ostatní kočky. Jak to s ní bude dál, ukáže až čas.

Pro krásnou kočičku Dellu si přijela velmi zodpovědná slečna se svým přítelem z Prahy. Della bude mít u nich v bytě pokojíček jen pro sebe a bude jejich jediné zvíře.

Zpráva a fotky z nového domova ve fotogalerii.

Kočičku Dellu virtuálně adoptovala firma JAPELI. Do doby než našla nový domov jí podporovala částkou 1.600,- kč měsíčně. Děkujeme!

Adoptujte také virtuálně kočičku. Vyberte si jednu, na kterou po dobu pobytu u nás budete měsíčně přispívat libovolnou částkou. Tato částka nám pomůže částečně hradit její potřeby či případnou léčbu, kastraci atd. U profilu kočičky bude (s Vaším svolením) uvedeno Vaše jméno (jména členů rodiny) a poděkování. V případě zájmu o virtuální adopci nám napište na e-mail :  info@mosteckekocky.cz

 

Náhledy fotografií ze složky Della