Jdi na obsah Jdi na menu
 


Eliška, 4 roky, odčervená, očkovaná, kastrovaná, do bytu

23. 8. 2015

 

Eliška14-ti denní plačící koťátko nalezli zaměstnanci drah mezi kolejemi. Nechali ho tam ještě přes noc a sledovali, jestli se pro něj máma kočka vrátí, ale bohužel :( Paní doktorka říkala, že by to měla být holčička, tak dostala jméno Eliška. První den pořád jen plakala, i když se najedla, chtěla, aby se jí někdo věnoval. Teď už si zvyká být bez svojí maminky a vrní, když si jí vezmeme na ruku. Má nemocné očíčko, to pravidelně mažeme mastičkou, jinak se zdá být v pořádku...

Z Elišky je už velká kočička, je velmi kamarádská a také velice hravá. Hodně jí zajímá vše kolem jídla, musí být první u otevírání konzerv a krájení masa. Kouká se mnou do lednice, vaříme spolu. Je to mazlík, leze pořád do klína a se svými páníčky bude chtít spát v posteli. V novém domově by měla mít kočičího kamaráda/dku ke kočičím hrám. Eliška je od začátku velmi čistotná a škrábe na škrabadle.

Pro Elišku si přišly dvě paní (maminka s dcerou), které doma už mají kocourka a kočičku. Právě pro jejich kočičku si přály kamarádku, jelikož kocourek zrovna kamarádský není. Eliška s nimi bude bydlet v bytě v Mostě.

Elišku virtuálně adoptovali kocourek Max a kočička Nikinka z Chomutova. Až do jejího umístění jí měsíčně posílali 300,-kč. Děkujeme !

Adoptujte také virtuálně kočičku. Vyberte si jednu, na kterou po dobu pobytu u nás budete měsíčně přispívat libovolnou částkou. Tato částka nám pomůže částečně hradit její potřeby či případnou léčbu, kastraci atd. U profilu kočičky bude (s Vaším svolením) uvedeno Vaše jméno (jména členů rodiny) a poděkování. V případě zájmu o virtuální adopci nám napište na e-mail :  info@mosteckekocky.cz

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář