Jdi na obsah Jdi na menu
 


Emička, nar.v polovině března 2013, odčervená, očkovaná, kastrovaná, do bytu

15. 12. 2019

EmčaSkoro třítýdenní koťátko leželo u bříška svojí mrtvé maminky, kterou přejelo auto. Nebylo vidět, ale naštěstí pískalo, takže paní, která nám ho později předala, hledala, odkud se pískání ozývá, až kotě našla. Byla to holčička a měla velký hlad. Z lahvičky jsem jí zas moc dlouhou dobu nekrmila, Emička byla moc šikovná a skoro za týden už pila sama. Mrzelo mě, že se neumí normálně mazlit, pořád jen kousala a škrábala, jinak si ani hrát neuměla. Naštěstí jí to po několika týdnech přešlo, zůstaly mi na památku jen jizvy na rukou a nohou. Dneska je to krásná slečna, která chce být pořád na klíně a mazlit se. U všeho musí být, zajímá jí úplně všechno. Nerada by byla v novém domově sama, byla by pro ní vhodná hravá kočička nebo kocourek podobného stáří. Emička je velmi čistotná a drápky si ostří na škrabadle.

Emička už bydlí ve velkém bytě v Chodově se svojí paničkou Ivetou a kočičími kamarády.

 

Kočičku Emičku virtuálně adoptovala kočička Lady se svojí rodinou Dolejší z Teplic s příspěvkem 250,-kč měsíčně. Děkujeme!

 

Adoptujte také virtuálně kočičku. Vyberte si jednu, na kterou po dobu pobytu u nás budete měsíčně přispívat libovolnou částkou. Tato částka nám pomůže částečně hradit její potřeby či případnou léčbu, kastraci atd. U profilu kočičky bude (s Vaším svolením) uvedeno Vaše jméno (jména členů rodiny) a poděkování. V případě zájmu o virtuální adopci nám napište na e-mail :  info@mosteckekocky.cz

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

kočička

(elizabeth , 19. 6. 2013 19:36)

♥♥