Jdi na obsah Jdi na menu
 


Jef, nar. v září 2013, odčervený, očkovaný, kastrovaný, do bytu

25. 10. 2015

20141219_112605.jpgJefa a jeho brášku Snížka mám od lidí z dráhy, kteří je našli u kolejí samotné, jejich maminku prý už delší čas neviděli a koťata začala naříkat a vylézat z úkrytu blízko kolejí. Jef je moc miloučký kocourek menší postavy, váží 3,5kg. Je hodně mazlivý a rád spinká v posteli. Musí u všeho být a ničeho se nebojí, je hrozně zvědavý. S kočkami je nekonfliktní, rád si hraje a miluje masíčko a konzervy. Čistotnost a škrábání na škrabadle je u něj samozřejmostí. Rád by našel nový domov, kde by měl i hravého kamaráda či kamarádku, který nemusí být nutně stejného věku.

Zpráva a fotky z nového domova ve fotogalerii.

Kocourek Jef bude se svojí paničkou bydlet v bytě v Chodově. V novém domově má ještě dva kocouří kámoše - Flíčka a Koudíka, který je také od nás. Doufáme, že kluci budou časem sehraná parta.

Kocourka Jefa virtuálně adoptovala paní Jarka Chrastinová s kočičí bandou. Do doby než našel nový domov mu posílali 250,-kč měsíčně. Děkujeme !

Adoptujte také virtuálně kočičku. Vyberte si jednu, na kterou po dobu pobytu u nás budete měsíčně přispívat libovolnou částkou. Tato částka nám pomůže částečně hradit její potřeby či případnou léčbu, kastraci atd. U profilu kočičky bude (s Vaším svolením) uvedeno Vaše jméno (jména členů rodiny) a poděkování. V případě zájmu o virtuální adopci nám napište na e-mail :  mosteckekocky@centrum.cz

 

Náhledy fotografií ze složky Koudík a Jef