Jdi na obsah Jdi na menu
 


Jojo (Džoudžou), nar. 22.7.2016, odčervený, kastrovaný, očkovaný, do bytu

JojoJojo je nádherný černý kocourek se štíhlou postavičkou a lesklou srstí, nemá na sobě jediný bílý chlup. Je velmi přítulný, miluje drbání na hlavičce a nad ocáskem, pořád něco povídá. V pohodě si hraje s ostatními kočkami, nevadí mu žádná nově příchozí, je na ní hodný a hned s ní kamarádí. Čistotný a škrábe na škrabadle. V novém domově bude velmi rád za kočičího kamaráda.

Narodil se kočičce Brie, která k nám přišla ve vysokém stupni březosti a za dva dny porodila čtyři koťata. Jojo byl se svou maminkou celých 13 týdnů, přesně tak, jak to má být, aby měl dobrou imunitu.

Jojo odešel bydlet k jedné moc hodné paní z Mostu, která od nás už nějaké kočičky má a mají se skvěle. Chodím je tam pravidelně kontrolovat, známe se léta.

 

Kocourka Jojo virtuálně adoptovali paní Veronika Bystrzycká s kočičáky Nelou, Stellou, Májou a Carbonem. Do doby než našel nový domov ho podporovali částkou 250,-kč měsíčně. Děkujeme!

Adoptujte také virtuálně kočičku. Vyberte si jednu, na kterou po dobu pobytu u nás budete měsíčně přispívat libovolnou částkou. Tato částka nám pomůže částečně hradit její potřeby či případnou léčbu, kastraci atd. U profilu kočičky bude (s Vaším svolením) uvedeno Vaše jméno (jména členů rodiny) a poděkování. V případě zájmu o virtuální adopci nám napište na e-mail :  info@mosteckekocky.cz