Jdi na obsah Jdi na menu
 


Lišáček, nar.11/2015, odčervený, do bytu

8. 1. 2016

LišáčekZrzek plakal pod auty na ulici v Kladně, když jeho nálezkyně šla zrovna okolo se synem do školy. Měl obrovský hlad a spapal spoustu jídla. Při předání večer ve městě jsem ani neviděla, jak moc je špinavý. Vyhublý nijak není, ale bříško měl plné červů, takže jsme museli postupně odčervovat. Vyzvracel skoro deseticentimetrovou tasemnici, což jsem ještě u tak malého kotěte neviděla. Bříško mu splaskává a upravuje se řídká stolice. Je to hravý kocourek, nebojí se cizích lidí. Při čistění záchůdků mi po zádech vyšplhá až za krk, kde se uvelebí a vrní. Pořád by byl na klíně anebo se motá u nohou a snaží se vylézt po nohavici nahoru. S kočkami nemá problém, hned zapadl do party. Jídlo mu chutná, papá i granulky, není vybíravý.

Lišáček už je v České Lípě u velmi hodných a zodpovědných manželů. Velký byt bude sdílet ještě s několika kočičími kamarády.

Kocourka Lišáčka virtuálně adoptovala paní Zdeňka, Tadeášek a Damiánek. Měsíčně ho podporovali částkou 450,-kč. Děkujeme !

Adoptujte také virtuálně kočičku. Vyberte si jednu, na kterou po dobu pobytu u nás budete měsíčně přispívat libovolnou částkou. Tato částka nám pomůže částečně hradit její potřeby či případnou léčbu, kastraci atd. U profilu kočičky bude (s Vaším svolením) uvedeno Vaše jméno (jména členů rodiny) a poděkování. V případě zájmu o virtuální adopci nám napište na e-mail :  mosteckekocky@centrum.cz