Jdi na obsah Jdi na menu
 


Macek, 3 roky, odčervený, očkovaný, kastrovaný, do bytu

27. 11. 2013

130120134140.jpgKouřově šedý kocourek pochází od staré paní z Braňan, která vážně onemocněla a musela do nemocnice. Nikdy nebyl očkovaný, zřejmě ani odčervený, není ani vykastrovaný, přesto ho paní pouštěla ven. Venku ho napadali silnější kocouři, on se skoro nebránil. Nedávno ho sousedka prý léčila pro zažívací problémy, ale dostali jsme k němu jen pytlík granulí Whiskas, žádnou dietu. Dali jsme mu tedy lepší značku a on nám pozvracel celou místnost a vše v kleci. Od té doby papá vše od Royal Canin Intestinal a nezvrací. Taky mu chutná masíčko. Na hřbetě má dva větší strupy, máme podezření na plíseň. Jinak rád tráví většinu času v kleci na péřovém polštáři a vítá nás vrněním. Rád se mazlí a je čistotný. 22.1.2013 Macek má mnohem hezčí srst, chloupky po strupech mu narostly, měl nejspíš alergickou reakci na blechy. Dáváme mu tabletky na zažívání a taky lososový olej.

Macka měla na hlídání paní, která mi také několik měsíců pomáhala s kočkami. Nedávno se rozhodla si kocourka nechat. Macek má ještě pár kočičích kamarádů, se kterými si rozumí.

Macka virtuálně adoptoval pan Karel Slach, který ho podporoval částkou 150,-kč měsíčně. Děkujeme !

Adoptujte také virtuálně kočičku. Vyberte si jednu, na kterou po dobu pobytu u nás budete měsíčně přispívat libovolnou částkou. Tato částka nám pomůže částečně hradit její potřeby či případnou léčbu, kastraci atd. U profilu kočičky bude (s Vaším svolením) uvedeno Vaše jméno (jména členů rodiny) a poděkování. V případě zájmu o virtuální adopci nám napište na e-mail :  mosteckekocky@centrum.cz

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář