Jdi na obsah Jdi na menu
 


Mamba, nar. v červnu 2013, odčervená, očkovaná, kastrovaná, do bytu

31. 3. 2015

MambaMamba je kočička pocházející původně ze hřbitova. Je velmi hodná, začne vrnět, jen co se na ní člověk podívá. Ráda se mazlí, a když jí to chytne, chodí za člověkem a nastavuje hlavičku, nechá se i pusinkovat, neuhýbá. Opírá se o vás celým tělíčkem a je v sedmém nebi, že se jí někdo věnuje. K ostatním kočkám je velmi kamarádská a hravá. Čistotnost je u ní samozřejmostí, škrábe na škrabadle.

Mamba už má nový domov v Neratovicích. Bude se svojí rodinou a dalšími kočičáky bydlet v bytě s 15cti metrovou zasíťovanou terasou.

Zprávy a fotky Mamby z nového domova ve fotogalerii.

Černou Mambu virtuálně adoptovala paní Monika Syrovátková. Až do jejího umístění jí podporovala částkou 250,-kč měsíčně. Děkujeme !

Adoptujte také virtuálně kočičku. Vyberte si jednu, na kterou po dobu pobytu u nás budete měsíčně přispívat libovolnou částkou. Tato částka nám pomůže částečně hradit její potřeby či případnou léčbu, kastraci atd. U profilu kočičky bude (s Vaším svolením) uvedeno Vaše jméno (jména členů rodiny) a poděkování. V případě zájmu o virtuální adopci nám napište na e-mail :  info@mosteckekockyinfo.cz

 

Náhledy fotografií ze složky Mamba

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář