Jdi na obsah Jdi na menu
 


Merylek, 7 let, odčervený, kastrovaný, do bytu

MerylekZrzavého kocourka mi předala po domluvě slečna z Meziboří. Prý tam byl okolo jejich domu asi tři týdny a zkoušel se průběžně dostat do některého ze vchodů. Kocourek byl nekastrovaný, jeho moč silně páchla. Měl červené a nateklé pravé očíčko, z nosu mu kapala rýma. Po těle byl poštípaný blechami, všude měl malé stroupky. Povahově je velmi zajímavý, je sice hodný, ale někdo mu zřejmě ublížil nebo ubližoval. Soudím tak z jeho tiků, které měl a ještě někdy má při zvednutí ruky a při pohlazení...uhýbá a krčí se. Na mě si už zvykl, ví, že mu neublížím, ale musí se na něj pomalu. Má docela rád návštěvy. Nesnáší čištění uší, to řve tak nahlas, že by mu i pavián záviděl. Rozhodně by se nehodil k akční kočce, on si hraje, ale spíše sám a ne moc často. Starší a hlavně nedominantní kočka nebo kocour by pro něj mohli být ideálními parťáky. Možná ani klidný pejsek by mu nevadil. Je velmi mírný, nikde po výškách neskáče, má rád klídek a pohodu. Čistotnost je pro něj samozřejmostí, škrábe na škrabadle. Váží přes šest kilo, je tedy větší postavy.

Merylek odjel se svojí novou paničkou do Ústí nad Labem, kde bude bydlet ve velkém bytě ještě se čtyřmi kočičími kamarády a menší fenkou. Kočička Amálka a kocour Tyčka od nás už tady pár let bydlí a mají se moc hezky, několikrát jsem je byla navštívit.

Kocoura Merylka virtuálně adoptovala paní Marcela Zámečníková a její smečka. Podporovali ho částkou 350,-kč měsíčně. Děkujeme !

Adoptujte také virtuálně kočičku. Vyberte si jednu, na kterou po dobu pobytu u nás budete měsíčně přispívat libovolnou částkou. Tato částka nám pomůže částečně hradit její potřeby či případnou léčbu, kastraci atd. U profilu kočičky bude (s Vaším svolením) uvedeno Vaše jméno (jména členů rodiny) a poděkování. V případě zájmu o virtuální adopci nám napište na e-mail :  info@mosteckekocky.cz