Jdi na obsah Jdi na menu
 


Micci, 4 roky, odčervená, očkovaná, kastrovaná, do bytu

17. 1. 2015

20140901_101603.jpgMicinka je asi čtyřletá krásná kočička od majitelů, kteří se jí chtěli co nejdříve zbavit kvůli údajné alergii na kočky jednoho z nich. Je to hodná kočička, nenáročná, tichá, skromná a čistotná, škrábe na škrabadle. Často si přijde pro pohlazení, pak usne na klíně při drbání na hlavičce. Myslím si, že by jí nijak nevadilo, kdyby žila u někoho, kdo je časově zaneprázdněn a věnoval by se jí méně, ona má ráda ticho a klid. Jen by měla mít pěkný výhled z okna nebo ze zabezpečeného balkónu. Chtěla by být jedináček, jelikož ostatní kočky jí nějakým způsobem vadí, nechce je mít ve své blízkosti.

Pro Micinku si přijela sympatická mladá slečna z Loun. Bude žít jako jedináček a pouze v bytě bez přístupu ven. Slečna hned druhý den napsala, jak to s Mickou vypadá a poslala i její fotku.

 

Kočičku Micci virtuálně adoptovala paní Taťána Krčalová. Do doby než našla nový domov jí posílala 500,-kč měsíčně. Děkujeme !

Adoptujte také virtuálně kočičku. Vyberte si jednu, na kterou po dobu pobytu u nás budete měsíčně přispívat libovolnou částkou. Tato částka nám pomůže částečně hradit její potřeby či případnou léčbu, kastraci atd. U profilu kočičky bude (s Vaším svolením) uvedeno Vaše jméno (jména členů rodiny) a poděkování. V případě zájmu o virtuální adopci nám napište na e-mail :  mosteckekocky@centrum.cz

 

Náhledy fotografií ze složky Micci

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář