Jdi na obsah Jdi na menu
 


Piškotek,1rok,očkovaný,odčervený,kastrovaný,do bytu

13. 8. 2009

ObrazekPiškotka jsme vzaly domů jako pětiměsíční kotě v těch největších mrazech,krčil se chudinka pod keřem a ani neprotestoval.Zpočátku trochu plachý,dneska velký mazel.

Piškotek byl již jednou umístěn,avšak kočičí kamarádka ho ani za 3 měsíce nepřijala.Ona nikdy neviděla jinou kočku,v přítomnosti Piškotka byla nervózní a Piškotek si neměl s kým hrát.Byl smutný a brečel.Ocenil by možnost chodit na balkón nebo aspoň výhled ze zasíťovaného okna.Je moc milý,hravý a zvědavý.Čistotný a na škrabání používá jen škrabadlo.Vhodný i k další kočce.

 

Náhledy fotografií ze složky Piškotek

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

ještě Piškotek

(JANA, 27. 8. 2009 18:37)

to je moc dobře, hurá

Piškot

(Petra - M.kočky, 26. 8. 2009 21:04)

Kočička bývalé majitelky byla odebrána a vypiplána hned po narození a protože nikdy jinou kočku neviděla,docela bych tomu věřila.
Ať už byl důvod jakýkoliv,Piškotek už nový domov má a to moc hezký.

krasavec Piškotek

(jana, 26. 8. 2009 20:55)

nevěřím, že by si kočička na Piškotka za tu dlouhou dobu nezvykla.Sama jsem se ujala postupně tří kočiček a s příchodem další nové kočičky bylo prskání, vrčení, pozorování a uraženost ke mě.Během měsíce si alespoň ty mladší spolu začaly hrát, ta starší je toleruje a pozoruje. Myslím si ,že důvod vrácení Piškotka byl jiný. Přeji Piškotkovi, aby si brzy našel svůj vysněný domov a nepoznal další zklamání